Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1094

Hybrid View

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ojpi, Vipova nema mane. Ako ima, podijeli ih s nama da se ne zaletimo i potpišemo skupi ugovor za lošu uslugu...

Bonbone, varaš se. HT i Forum.hr jesu kao prst i nokat. Inače, vama je zabranjeno komentiranje jer niste platili upotrebu nadimka. Ovdje Vam se to dopušta i bio bi red da moderatora nagradite s nekoliko vaših proizvoda.

Zapravo, Bonbon je trabant. Ne znam jesi li upoznat, ali proizvođač je toga automobilčića, na sve kritike da proizvod nema gotovo nikakvu opremu, lakonski odgovarao: "Ono čega nema ne može se pokvariti!"

P. S.

Tele2 platio je upotrebu nadimka, a vi škrtarite. Iako je Hrvatski telekom najmoćniji operator!
    Zadnji uredio ravilov : 10-08-2011 u 14:34

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao igor999 Pregledaj post
    DŠ, ajd ne spamaj ljudima temu, pricaš gluposti i vrtiš se u krug... Koliko si upoznat s mobilnim tržištem, govori i to što si si aktivirao tarifu Častilicu i svršavaš na nju.
    Aktivirao sam ja barem desetak tarifa u svim mrežama jer, budući da radim poslovne analize, moram biti upoznat s ponudom.

To što sam javno hvalio Častilicu (s pravom) pokazuje da iza mene ne stoji nijedan operator (operater je nešto drugo).

Kada je nešto dobro, nema razloga da to ne pohvalim. Bonbon uopće nije tako loš kako to izgleda nakon čitanja mojih tekstova, ali morate shvatiti da ima najbolju infrastrukturu i da još uvijek sliči amaterskomu proizvodu. Zato sam tako kritičan.

Inače, najvažnije je ono što vas zadovoljava, a moje kritike pročitajte i zaboravite ih nakon pet minuta. Nema razloga da ih uzimate osobno srcu.

= Citat = Izvorno postao fico45 Pregledaj post
    DŠ, tebi je dosadno doma, jelda?
    Sam si rekao, ako ti ne pase kod bonbona, imaš vip koj tolko hvališ, i doviđenja nemoraš nam tu objašnjavat da "bonbon" nevalja. Da nevalja, onda ga niko nebi korisito. A puno ga ljudi koristi
    Inače, sve osim PUSH-a mi je fenomenalno. Jedino me push bode. Ako imam upaljeni EDGE i WiFi na iphoneu, kasni mi PUSH (iako sam na wifiu..). Ali kad to srede, ma milina
    @Igor:

Točno tako, ja sam Vipov pretplatnik od "stoljeća sedmoga". Bonbon, kao što sam rekao u prethodnomu tekstu, uopće nije tako loš, ali još uvijek pati, po mojemu sudu na koji valjda imam pravo, od previše dječjih bolesti.
    Zadnji uredio ravilov : 10-08-2011 u 14:36

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OFFTOPIC
    = Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post
    Inače, najvažnije je ono što vas zadovoljava, a moje kritike pročitajte i zaboravite ih nakon pet minuta. Nema razloga da ih uzimate osobno srcu.
    Točno to, ali ti i dalje imaš neopisivu potrebu svoje "poslovne analize" ponavljati i ponavljati i tako u nedogled. Ne brini, nitko tvoje postove ne uzima k srcu nego baš naprotiv, svojim "analiziranjem" radiš kontra efekt i postaješ dosadan kao uš.

Kada se već predstavljaš kao osoba s iskustvom i znanjem (u što uopće ne sumnjam), osoba koja mora isprobavati nove stvari (ipak ti je to i u opisu posla kojeg obavljaš), mogu pretpostaviti da ti učenje novih stvari ne predstavlja nikakav problem. Sama činjenica da imaš godina koliko imaš i da se služiš internetom je respektabilna! Ali molim te kao boga, ono, na koljenima, MOLIM TE upoznaj se kako funkcionira internet i kako se komunicira na internetu. Ono, jednostavna kratka pravila pisana za 12-togodišnjake:
    http://www.hr-netiquette.org

Inače, u našim monitorima i (pre)malim mobilnim zaslonima izgledaš upravo ovako.

Ps: pisanje uzastopnih postova je također kontraproduktivno.

EOD
    /OFFTOPIC
    Keep calm and fastboot oem unlock.

4. 'Hvala' kažu:

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    151.800
    Nivo
    93
    Bodovi: 151.800, Nivo: 93
    Bodovi: 151.800, Nivo: 93
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znači da sam u pravu u svemu, ali na telekomunikacijskomu području uglavnom jesam.
    A-ha

Činjenica jest da Bonbon rješava probleme brže od Tele2, ali to ne mijenja neporecivu istinu da je Vip najkvalitetnija mreža, a Tele2 najjeftinija. Bonbon je fićo, a ostali barem auti srednje klase.
    OK, to si sad izrekao i time si zaokružio svih svojih nekoliko desetaka postova i ne moraš ih napisati još stotinu tvrdeći to isto.

Pročitao sam ja tvoj tekst u kojemu si spomenuo da si bio odlikaš, ubrzo napisao da to baš i ne drži vodu jer imaš podosta pravopisnih pogrješaka u komentarima.
    Ne znači da nije bio odlikaš, samo sa manjom ocjenom iz hrv. jezika.

Ovdje Vam se to dopušta i bio bi red da moderatora nagradite s nekoliko vaših proizvoda.
    Hear, hear

Inače, najvažnije je ono što vas zadovoljava, a moje kritike pročitajte i zaboravite ih nakon pet minuta.
    Učinjeno!

A sad ono bitno: Svako sljedeće "trollanje", ne držanje teme, (in)direktno vrijeđanje i sl. bit će popraćeno sankcijama. Vrijedi za sve sudionike, a napose za DŠ..., koji je ionako tome najbliži.

6. 'Hvala' kažu:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  2. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579
    Posljednji post: 15-11-2021, 22:10
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  4. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 04-10-2010, 15:35
  5. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 67
    Posljednji post: 30-09-2010, 17:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove