= Citat = Izvorno postao Symbeq Pregledaj post
Sve je istina sto kazes, ali je pogresno da ide na servis...unutar minimum 7dana, zbog takvih tvornickih se treba dobiti odmah novi uređaj.
znam znaaam imo sam puuuuno zamjena
= Citat = Izvorno postao pkaopiva Pregledaj post
što ocekuj, od velikoserijske proizvodnje???
haha! znači u redu je što ekran titra, malo sam ga platila pa da to prihvatim kao normalno?! isuse šta ti pričaš, jel ti sebe čuješ? hvala ti na odgovoru!

a na servis sam u UTORAK poslala, a tek u PON stiže?? alo? jedino što sam pogriješila je u tome što sam kupila ovaj mob.
= Citat = Izvorno postao pkaopiva Pregledaj post
imao si pravo nažalost. došao je sa servisa, i kažu da je sve ok. ALI nije ok..očito samo meni...ne želim mobitel kojemu ni malo titra ekran,valjda me razumiješ? pa dobro, valjda će naći novog sretnog vlasnika uskoro! Znam samo da ću ubuduće provjerene mobitele kupovati, ovo je bio z*** od 450kn, lekcija naučena. Poz svima.
curo kupila si mobitel s androidom i kapacitivnim touchscreenom s cijom specifikacijom se ne bi posramila masa mobova koja kosta do 3 puta vise. Naravno da je display lose (stare) tehnologije. Uzmi samsung d500. ista stvar, motorolo (mislim)V3-ista sstvar, neki LG slajdni-ista stvar.

I to titranje ekrana je izrazeno ako neki nagli pokret napravis... ma ne znam kak objasnit. ubiti, kad sam koristil frendov huawei to sam skuzil odmah, ali i par puta samo nakon toga