Nisam znao da su tako veliki troškovi i najmovi...možda bi im se više isplatilo kupiti zemljište...
Ja sam razmišljao da ne bi trebali svoju zaradu ostvarivati na recimo nekorektan način - jer naravno da operateri žive od korisnika..moja malenkost kao korisnik nije sretna kad razgovor od 10 sekundi bude naplaćen kao 60 sec...ni jedna cijena najma mi to ne može opravdati pa da se sažalim nad nekom firmom...Upravo zato jer sam bio nezadovoljan drugim operaterom sam prešao na bonbon...Za početak je bonbon se dobro snašao i sasvim sam zadovoljan...Eto ima par sitnica koje nisu fer ali, sve u svemu - zadovoljan sam korisnik...zapravo, volio bih dati bonbonu još više novca, npr za velike internet pakete (5-10gb) i sl. Da pripomognem u plaćanju najma, servisera, opreme...Dotada sam primoran pomagati Vip-u.
Da, ta provjera stanja nije sretno riješena - zaboravim kada sam aktivirao paket, pa koliko još traje računati... Bitno da ima poruka koja stigne dan prije isteka - tako da se ne mogu zaboraviti... Isto je odlično što automatski se ponovno aktivira iako nije bilo dosta na računu...tj. nakon nadoplate se reaktivira.

Dotada sam primoran pomagati Vip-u.
Odgovori uz citat
Bookmarks