Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1094

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo nesto u vezi prijenosa broja u Bonbon mrezu...
    HAKOM (Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije) ovih je dana iznimno aktivna. Prošli tjedan zaprijetili su visokim kaznama operaterima, ukoliko ne identiviciraju sve vlasnike mobitela. Danas su pak primijetili da operater BonBon, odnosno HT nije omogućio prijenos broja, što je po zakonu bio dužan učiniti i naložio da se to učini do 01.01.2011. godine. U nastavku slijedi službena objava za medije.
    Nadzornik Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) proveo je postupak stručnog nadzora nad trgovačkim društvom T-Hrvatski Telekom vezano uz neomogućavanje ostvarivanja prenosivosti broja iz drugih mreža u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu trgovačkog društva T-Hrvatski Telekom u svrhu korištenja „bonbon“ tarife.

Utvrđeno je da T-Hrvatski Telekom nije u potpunosti pripremio svoju elektroničku komunikacijsku mrežu i sustave te nije proveo potrebna testiranja svoje mreže kako bi istu pripremio za uspostavu funkcije prijenosa broja za novo brojevno područje 97 te usluge koje nudi na navedenoj numeraciji. Takvim postupanjem T-Hrvatski Telekom je povrijedio odredbe Zakona o elektroničkim komunikacijama i Pravilnika o prenosivosti broja.

Stoga je T-Hrvatskom Telekomu Rješenjem nadzornika HAKOM-a određeno da najkasnije do 1. siječnja 2011. godine ukloni tehničke nemogućnosti prijenosa broja iz mreža drugih operatora u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu T-Hrvatskog Telekoma, a u svrhu korištenja „bonbon“ tarife.
    Sa mob.hr

Ja se nadam da ce sto prije to uvesti da napokon svi ukucani predu na Bonbon
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Evo nesto u vezi prijenosa broja u Bonbon mrezu...

Sa mob.hr

Ja se nadam da ce sto prije to uvesti da napokon svi ukucani predu na Bonbon
    Oće oće, kad ti prestane akcija za besplatne razgovore do 2020. hahahaha

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2015
    Bodovi
    3
    Nivo
    1
    Bodovi: 3, Nivo: 1
    Bodovi: 3, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U zadnje vrijeme bonbon se dosta opustio... bio sam na svim mrežama. Odlucio sam preći na bonbon radi manjih troškova i očekivao sam da ne mogu biti sto se tiče pokrivenosti i signala kao simpa ili tele2 ma cak i tomato. Ali u zadnjih dva mjeseca kao da namjerno ne pustaju svoj signal u manjim gradovima(npr. Daruvar) i internet šteka kao da se spajam putem 56k modema... definitvno prelazim na drugu mrežu ali budem jos vidio na koju.. i ktome sam još nazvao njihovog operatora da vidim da li se radi možda na nekim infrastrukturama pa da tu dolazi do zastoja. Gospodična mi malo bahato (i razumijem taj dio vjerojatno ih ima dosta koje je gnjave ali opet ne trebam neko da mi laže na suho) oni koriste od HT mrežu infra. i oni tu ne mogu ništa, wtf?? odgovor tko svako želi čuti. Svi mi znamo da sve tele mreže koriste njihove vodove i itd. Ali opet ako se uredno može uzeti novac od korisnika i platis za neku opciju i onda očekuješ i da dobiješ ono što platiš, to sam htio joj objasniti. Samo me uputila da se obratim putem mail-a sta mi ne odgovara. Kupujem bon od 88kuna i aktiviram si net i razgovore ovisi sto mi vise treba i to se ne da potrositi jer ne mogu kontiniurano ni razgovarati dulje od 2min sam mi prekine ili veza jednostavno nema signala ili se toliko smanji kao što sam naveo gore... i to kada se repetivno događa op op. Budeš malo isfrustriran. Stoga ako razmišljate uzeti bonbon radi jeftinoće zamolio bi vas da ponovno razmislite, definitvno se ne isplati ako vam mreža ne funkcionira većinu vremena.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam znao gdje točno postaviti pitanj pa se ispričavam ako je kriva tema.
    Na T-mobileu sam i prebacio bih se na bonbon radi odličnih paketa interneta za razumnu cijenu, al me strah signala. Kakav je signal? Ja sam u Zagorju i nisam sa T-mobileom imao problema. Hvala

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  2. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579
    Posljednji post: 15-11-2021, 22:10
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  4. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 04-10-2010, 15:35
  5. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 67
    Posljednji post: 30-09-2010, 17:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove