Davite bezveze, tako su odlučili i šta sad. I meni je ova šema sa ti neobična ali ni na kraj pametni mi ni dizat frku oko toga..
Davite bezveze, tako su odlučili i šta sad. I meni je ova šema sa ti neobična ali ni na kraj pametni mi ni dizat frku oko toga..
- Opera user
--- COD2 expert
Ok, super, pa ćeš za par mjeseci doći u banku i htjeti podić novac, a ženska će te pitat "ej bok, koliko banki želiš dići? nema beda evo odmah". Karikiram, ali neke norme postoje s razlogom. Jedno je kad im se obraćaš preko facebooka neformalno, a drugo kad želiš nešto napismeno u mailu ili preko telefona. T-mobile mi ima dobru politiku. Na službeni mail odgovaraju s Vi, a na društvenamreža mail s ti. I normalno kad hoću dobit odgovor kojeg mogu isprintat i pokazat u centru ili nešto, neću koristit ovaj s društvene mreže jer sve to skupa zvuči neozbiljno. Uostalom šta glume pa na službene mailove odgovoraju neslužbeno ili kad ih zoveš, valjda ako ih pozdravim s dobar dan ili poštovanje očekujem takav način razgovora. Ali ne kod njih to nije dovoljno već moraš službeno tražit -.-.
Vidim sad da i mlesic očekuje nešto slično u budućnosti![]()
Bookmarks