= Citat = Izvorno postao jazzo Pregledaj post
Još mi nije jasno zašto mi ne bi izašli u susret. Da su mi barem napisali da iz tehničkih razloga to nije moguće odraditi i sl. Ovako mi je teško prihvatiti samo "ne može". To ostavlja loš dojam. Za mene je to gotovo, nemam namjeru više pisati o tome, ali mi nije jasno kako su svi drugi tako lako prihvatili takvo odbijanje samo zato jer je to propisana procedura.
A meni je bas fer s njihove strane sto nisu napisali zbog tehnickih mogucnosti, jer bi to bilo zavlacenje. Nego su ti lijepo rekli da ne moze. Propust nije s njihove strane, nego s tvoje. Da je s njihove strane, ne sumnjam da bi ti u roku odmah vratili novce. Ovako operateri dodju na los glas i u novine jer netko nije procitao uvjete koristenja.

Jedan dan sam na Tele2 FB stranici pokusavao objasniti jednom liku da je propust s njegove strane, ali ne, njemu nije odgovarao odgovor i krenuo je verbalnim uvredama i slicno, pod prijetnjom da ce sve to ici u novine i blabla, jer on nije procitao uvjete koristenja s kojima se slozio, i jer je napravio racun od 500kn.

Ne kazem da nema pogresaka od strane operatera, daleko od toga, naravno da ima. Kad god su pogrijesili u mom slucaju dobio sam ispriku s njihove strane i povrat novca.