STANJE na 0977 daje stanje paketa/opcija. Iz toga zaključujem da se 1000 min koje se tu spominje odnosi na ovaj novi paket za 40 kn. *200*1# daje stanje minuta iz promocije "for free do 2020.".
Da li se (kad se posalje STANJE na 0977) nova opcija "Aktivan paket 1000 bonbon min." odnosi na nove korisnike koji trebaju kupiti tih 1000 min. za 40kn?
Malo to sad zbunjuje jer se sada mijesa izvjestaj sa *200*1# i ova ona opcija (kontradiktorne su)!
Nije to bas najbolje napravljeno pogotovo za ljude koji ne prate sve novosti na bonbon-u.![]()
STANJE na 0977 daje stanje paketa/opcija. Iz toga zaključujem da se 1000 min koje se tu spominje odnosi na ovaj novi paket za 40 kn. *200*1# daje stanje minuta iz promocije "for free do 2020.".
@Mephisto
Slazem se ali nije bas pregledno, jer recimo meni sada pise (STANJE na 0977) Nemas aktivan paket 1000 bonbon min. pa sam pomislio da mi je isteklo 30 dana,ali mi onda na *200*1# kaze ostalo ti je jos 800 min. do 23.2.
Upravo sam dobio sms u kojem opet nude 50% na jedan paket ako se uplati 80kn bon!![]()
Što je sa PUSH-om?? Daj ga sredite više...ovo je već stvarno previše...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Problem s PUSHom je i taj sto nekima radi savrseno, recimo meni te je ocito tesko ustanoviti kako nekima radi, a nekima ne. Ali bez obzira, valjalo bi tome posvetiti paznju.
Meni također radi bez problema unazad 3-4 mjeseca na području Istre (već sam pisao o tome, nema smisla opet). Ovih dana idem u Zg pa ću baš provjeriti stanje.
Također i aktivno korištenje 2G interneta mi ne stvara probleme s primanjem poziva na području Pule (mlesic je pisao o tome). Također me zanima kako će se ponašati u Zgu...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Push i dalje nije službeno popravljen i znamo da je probijen rok koji smo prvo spominjali. Znam da je ništa, ali ne možemo reći više od: radimo na tome.
Meni malo radi, pa malo ne, al uglavnom radi. Kad mu se sprdne, onda prestane radit.ne znam dal da kritiziram il pohvalim..
One day, sky went blue...
Da, sporadično je to...nekada radi sve ok, dobijem mail odmah na mobitel dok npr. surfam preko tetheringa...a nekada kasni...Sve u svemu je bolje nego što je bilo prije par mjeseci...e sada jel to samo od sebe ili je T-mobile/bonbon nešto uštimavao, to nemogu reći...
Prije skype recimo UOPĆE nije htio raditi, poludio sam misleći da je do moga (slabašnog) mobitela...ali kad je proradilo na wlanu poludio sam na bonbon...Sada radi skype. Pohvala za trud bonbonu, možda nešto i čeprkaju...Ali da sve radi ko urica - to nikako!!!
Evo krajem 4. mjeseca ću moći dekodirati mobitel pa ću istestirati tomato i vip kako se ponašaju u istim uvjetima...Tko zna, možda se i brutalna tarifa pokaže zgodna...
@bonbon - veliku kritiku imate zbog laganja korisnicima kada će proraditi push!!! Nije bilo potrebno lagati...rekli ste do kraja godine (mislim da je bilo u pitanju 2011. godina)...jeste li to možda mislili do kraja 2012. ili 2013. godine...ili je pak bila u pitanju 2020. godina? U tom slučaju se ispričavam za kritiku!¨I nemojte više davati si rokove koje ćete prekršiti - recite lijepo "radi se na tome" pa ako je i potrebno godinama...bar nema pustih obećanja!
Čovjek se veže za riječ a vol za rogove!
Istina je da se push popravio za 50% ali sa tim nisi nikada siguran. Nemogu se oslonit na to da cu uvijek dobiti push mail ili push poruku preko nekog messengera. Uvijek moram koristit sigurnost i slat SMS ili sam čekirat mail.
I iskreno, ruku na srce, svi dobro znamo da se taj push može srediti odmah, ali očito se tu još neke stvari žele riješit i poklopit. Jer da push ne radi kako spada ...u 2012. godini je smiješno...
Za sve ostalo pohvale...ali ovo je bitna stavka...pogotovo kada je samo istraživanje pokazalo da više od 50% korisnika mobitela sada ima smartphone...
Ja im dajem još vrlo malo vremena. Uzet ću tomato karticu i aktivirati brutalnu tarifu. Ako push ne proradi a u međuvremenu me ne potkupe novim cijenama paketa odoh..
Preskup je internet a radi na razini uganada telekoma. Da ne pričam o obračunskoj jedinici za data promet zbog koje mi paket od 50mb potroši dok kažem keks a da sam realno potrošio 15mb..
- Opera user
--- COD2 expert
da, ja sad stvarno vidim koliko mi na bonbonu nije radio push i jasno mi je zakaj svi pizde oko toga..
Kao što rekoh, u Zgu sam već par dana i testiram korištenje 2G interneta s pozivima i push. Očekivao sam katastrofu od usluge, ali eto na sreću razočarao sam se. Push radi bez greške od Rijeke do Karlovca (Viber i mailovi), a tako i u Zgu na ovih nekoliko mjesta kuda se skitam. Nisam imao nijednu tko-je-zvao poruku zbog korištenja 2G mreže s upaljenim netom. Zasad ne vidim razlike u usluzi naspram iste u Puli.
@xlr
Mislim da je bilo vise prigovora na 3G i poruke "tko me zvao" (makar je meni u Osijeku bilo tako). Kada sam na 2G (EDGE) i sve super radi osim sto je spor internet![]()
Kako vidim tko god je prešao sa bonbon na tomato (brutalna) kaže da se preporodio što se tiče "push" usluge...što i samo govori da neki nisu niti svjesni koliko je ubiti push problematičan u bonbonu dok ne probaju bolje...ono što stvarno radi...
To je ova tema, a većina se dotakla problema s 2G mrežom: http://cafe.mobil.hr/threads/73740-R...C5%A1ko%C4%87e!
3G prema definiciji ne bi smio raditi takav problem jer su pozivi i net "odvojeni" (ne ulazim u detalje, nisam toliko stručan).
Dok se ti smijes, meni push radi istovjetno onome kojeg sam imao u flex tarifi ili VIP mrezi. I usluga radi neovisno o lokaciji. A uostalom smatram se dovoljno iskusnim i kompetentnim ocijenitj da li ta usluga radi ili ne na zadovoljavajuci nacin. S druge strane, ne negiram da ljudi imaju problema, curi pak radi lose, vjerojatno kao i vecini. Za whatsapp, viber i sl. nedovoljno dobro.
Ne kažem da ne radi ali smisao pusha je da istog trena obavijest stigne na uređaj. Na bonbonu to nekad radi kako treba, nekad poruke kasne. U svakom slučaju - ne radi kako bi trebalo..
- Opera user
--- COD2 expert
meni diže živce šta se prije moglo nadoplatit s 10 i 30 kuna i aktivirat kako oćeš pakete a sad kad jednom regaš srednji razgovori moraš čekat da ti istekne dok možeš stavit 10, koja pizdarija.
Ako želiš mijenjati pakete ani je ti isteklo tih mjesec dana, uvijek se možeš javiti korisničkoj podršci pa da ti se to sredi. Možeš poslati mail na: bonbon@bonbon.com.hr s brojem i pukom pa ćemo pogledati što se da napraviti.
Bookmarks