pa oke, evo da se malo i ja ubacim u raspravu, meni se isto zna dogodit da mi neko kaze "zas se ne javljas, zvao sam te" a ja pogledam mobitel i vidim poruku tko me zvao. ili isto tako dogodi se (to malo cesce) da kad zovem da se necuje nista. nema onog tuuu...tuuu. onda poklopim, ponovo nazovem i radi. evo bonbon, da znate, ustvari se uopce ne zalim na uslugu ni nista, samo obavjestavam da ima sigurno takvih ljudi dosta, al se niko ne zali jer ustvari im je to normalno.
ja sam inace stvarno super zadovoljan s vama, samo da jos nekako nagradnu igru napravite vise vjerojatnom da se nesto dobijeovo za mob dobije neki ludak (poput mene
) koji se pripremi jako jako dobro za tih 17:00, al trebalo bi to napravit malo vise mogucim za ostale, i da malo vise ovisi o sreci. mozda tako da npr u roku 2 sata bude 10 malih igrica sa pitanjima (nece vise moci biti bonbon pitanje opcenito, al mozete nesto matematicko, mrvicu teze, da se zbroji par minuta i napise u lipama...), i 10 prvih dobi bon
na taj nacin bi ljudi imali vise sansa, nebi se znalo tocno u koju ce min bit igra pa nebi bilo tolko jednostavno, i pitanja bi bila mrvicu vise za razmisljanje.. eto razmislite![]()

ovo za mob dobije neki ludak (poput mene
) koji se pripremi jako jako dobro za tih 17:00, al trebalo bi to napravit malo vise mogucim za ostale, i da malo vise ovisi o sreci. mozda tako da npr u roku 2 sata bude 10 malih igrica sa pitanjima (nece vise moci biti bonbon pitanje opcenito, al mozete nesto matematicko, mrvicu teze, da se zbroji par minuta i napise u lipama...), i 10 prvih dobi bon
Odgovori uz citat
Bookmarks