Da, zanemarujem ja taj broj, ali aplikacije ne...
A cura ne koristi internet na mobitelu uopće, a ja ne koristim EDGE,...znam za to da je na edge moguće ili samo razgovor ili samo internet - ali ne radi se o tome.
Nego ja nju pokušam nazvati i odmah me izbaci, ni ne zvoni... Pokušam ponovno i onda recimo uspijem. Ne dešava se često ali se dešava konstantno. Znalo mi je prikazati i po 3-5 poruka odjednom tko me zvao... Rekao bih da češće se to dešava kada ona mene zove negoli ja nju.
Pozivi mi uredno dolaze dok sam na netu s 3G. Nemam non stop uključen data, nego po potrebi...ali kad se desi poziv, uredno prođe.
A to sa EDGE, mislim da onda bude info da je korisnik zauzet, ne prekine odmah poziv ako se ne varam - znači postoji razlika...
Dodatak: dešava se i ostalim ljudima, mama moja kaže da su joj stizale poruke tko me zvao i čudila se jer joj je upaljen mobitel. Također i prijateljice njezine kažu da su im stizale poruke...(nalaze se na selu gdje nema 3g signala)..tako da evo, dešava se nešto očito, nekakve poteškoće...A to kada stigne poruka netko je znači pokušao nazvati i nije uspio - pukla je veza!

Odgovori uz citat
Bookmarks