Ne radi.. A vidi ovoga; ne dolaze mu sve poruke a jako je zadovoljan..
Ne radi.. A vidi ovoga; ne dolaze mu sve poruke a jako je zadovoljan..
- Opera user
--- COD2 expert
Znači to što se zna zbagirati za tebe nije problem, čak štoviše, jako si zadovoljan. Toliko zadovoljan da svaki mjesec plaćaš tu uslugu i pišeš kako si zadovoljan
Ne želimo da dižeš tužbe nego da budeš realan, iskren i objektivan. I meni radi, nisam primjetio probleme, ali daleko od toga da ih hvalim jerbo od bonbona nema nikakvog glasa po tom pitanju. Radije gledajmo na to kao na neslužbeno alfa testiranje
edit: Znam da ste se oglasili, nespretno sam se izrazio - mislio sam na bilo kakvu službenu potvrdu da se nešto uopće događa![]()
Zadnji uredio xlr : 21-11-2011 u 23:25
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa nisam hejter, pa da hejtam (doduše moglo bi se reć da sam fanboy), ali push mi je radio prošli tjedan, bez greške, i sad je ovaj tjedan opet počel po starom.
Al kad sam tako zadovoljan: bon od 80 mi drži već evo, skoro mjesec dana (sad trenutno imam cca 55 kn). Ne zovem puno, a to kaj zovem, ajmo reć da mi se isplati. SMS mi je fora kad je ista cijena kam god da šaljem, tj na sve mreže, dok sam na t-mobileu pazil kome šaljem. Bonbon je prva mreža koja mi se dopala, nisu "uškopljeni" ko ostali
Znam da sve to znaš, ali sad sam argumentirao svoj stav
@bonbon znamoa jel ima kakvih novosti o onoj registraciji? barem kolko još moramo čekat da saznamo koje su to "pogodnosti"?
![]()
One day, sky went blue...
Bookmarks