3-5 ili 7 razlika je mala, bitno da nije 17. Ali to onda nek je stvarno 5 super povoljnih mobitela, koji imaju potencijal biti zanimljivi par godina (x10 mini navodim kao primjer). Žnj mobitel mi je taj Ideos. Žnj se zove, žnj izgleda a i cijena mu je onda Žnj...eto, djeci vjerujem da je zanimljiv i dostupan onda. Ajd treba biti i takav jedan. Samo mene više zanima Arc, Galaxy S i tako neki ozbiljniji mobiteli (iphone ne smatram ozbiljnim modelom mobitela jer je to više accessorise modni dodatak - jednom riječju ajfon). Bio je u ponudi HTC Wildfire ili koji već - e tu mi se činilo da krećete u dobrom smijeru. Ovaj novi SE walkman je isto uredu mobitel, samo da je tu npr Galaxy S u ponudi za 1500 kn - e to bi već bilo nešto! Sada je to stariji model (čitaj: jeftiniji) a odličan, provjeren. Nek je i 2000kn uz akciju "pare nazad na račun" ili tako nešto vjerujem da bih odmah počeo štediti za njega... A ovako, ideos, walkman, x10 mini to je sve tako eto jeftina kategorija. Za ozbiljnije korisnike nema jedan pošteni mobitel (kažem mobitel, ne ozbiljan modni dodatak)

A vjerujem da će biti i boljih mobitela u ponudi - nemogu biti lošiji, jer se samo bolji i bolji proizvode...