Summa summarum: nakon skoro 3 mjeseca bonboniziranja upravo aktiviram bezveznu Tele2 karticu i na njoj ću koristiti internet usluge, ali i poruke/pozive u nešto manjoj količini. Svoj Bonbon broj stavljam u neki šrot mob i koristit ću ga za besplatne minute i primanje poziva/poruka dok se ne uklone tehnički problemi. Da nema tih besplatnih minuta, krajem 9.mj. bi se vratio na Tele2, ali ovako ću morati eksperimentirati.
Jednostavno ne mogu preći preko tog pusha. Izračunao sam si solidnu uštedu ako pozive/poruke preusmjerim preko neta, ali tehnički problemi mi ne dozvoljavaju da to iskoristim kako sam zamislio te samim time moj plan pada. Štedim sa besplatnim minutama, eto, to je sve.
Ljudi s kojima se najčešće čujem koriste sve te moderne điđe (Vibere, Skajpove itd) na svojim operaterima i tako šparaju kune na kraju mjeseca. To uopće nisu napredni korisnici već obični ljudi koji igrom slučaja imaju Androide i znaju staviti par brojki na papir i izračunati isplati li im se. Druga je stvar što su im operateri "nametnuli" Androide i sada "brižni" ljudi imaju puno više mogućnosti nego što su ih imali na starim mobovimaJbga, ja sam u ovih 3 mjeseca što koristim Bonbon ispao iz tog kruga jer me nitko ne može kontaktirati na ovaj način. Hajde, barem sam se za mail snašao.

Jbga, ja sam u ovih 3 mjeseca što koristim Bonbon ispao iz tog kruga jer me nitko ne može kontaktirati na ovaj način. Hajde, barem sam se za mail snašao.

Bookmarks