Svaka pohvala za bonbon! Meni je osobno svejedno kako se zove operater i u čijem je vlasništvu - bitno da mi je što jeftinije. Bonbon je poprilično jeftin. Planiram sebi uzeti jedan, za kući jedan, za curu jedan, za brata jedan...Odnosno, kad se bude moglo prenositi broj, prenijeti broj. Najdraže mi je što se mora nadoplatiti samo 40 kn. A tih 40 kn nemoraš ni potrošiti (osim ako zoveš druge mreže i šalješ poruke). Minuta je dosta jeftina - 70 lipa, i nema uspostave poziva. Poruke isto jeftinije od tele2 (20 lipa). Nemoram svaki puta kada palim mob ukucavati pin, nemoram prebacivati ručno mrežu kad idem u nac. roaming i u pogranično područje (dešava se da odabere TELE2 signal kojeg nema, tj. 0 crtica, i ja onda nedostupan). Internet mi je svuda ista cijena (nije skuplje kao kod tele2 kad sam u nac. roamingu). A i postoji dnevna opcija od 7 kn koja se isplati uzeti i ako ću nazvati nekog s druge mreže za duži razgovor od 10 min! Nadoplatim 160 kn tati i miran je 360 dana (ne troši puno). Vjerujem da je kvaliteta razgovora bolja nego kod tele2. Znam da su na drugačijoj frekvenciji ili tako nešto...zato tele2 ima poteškoća sa signalom u liftu, podrumu, bolnici...bar meni. Rijetko, ali ipak ponekad. Znam da sam prije uvijek ručno držao T-mobile signal, dok nisu zabranili.

Zasada nisam našao da je nešto u bonbonu lošije nego na tele2!