Siguran si da imaju losiji signal od simpe? Jer to mi je cudno... cura i ja smo jedno vrijeme koristili bonbon i tmobile preplatu u isto vrijeme, po dobrom dijelu Istre. Tamo gdje ona nije imala signal, nisam ga imao ni ja, i obratno. U njenoj sobi isti signal na oba broja, u wcu isto. Kasnije smo oboje presli na bonbon i ona koja je koristila preplatu na tmobileu ne vidi razliku u signalu naspram prije. Jedini problem karakteristican za tmobile infrastrukturu jesu tisine kod uspostave poziva, ali nije to tako cesto da bi se zalio (malo pricam). Nisam primjetio prekide poziva jer na poslu u uredu me non stop prebacuje sa 3G na 2G i obratno. Bitno da pozivi prolaze.
Davnih dana sam zbog drugih razloga otisao sa bonbona na tomato. Kratka usporedba sa vip mrezom koju sam koristio par godina na podrucju Istre - nisam primjetio razliku. Tomato je na nekim mjestima stucao, bonbon npr ne, i tako. Net svakako ide u prilog bonbonu zbog 4G-a. Racun mi se smanjio ili ostao isti, a dobivam 4G na bonove. Meni je divno cudo da bonbon to uopce nudi... Provjeri si mobitel ili napravi direkt usporedbu sa simpom/tmobilom

Odgovori uz citat
Bookmarks