@10aLEX, pošalji mail na bonbon@bonbon.com.hr s brojem da ti ekipa to aktivira i provjeri da li je naplata bila ok. Slobodno napiši da si Lex s Cafe Mobila i da sam te ja uputio da se javiš

@Vedranvex i mlesic, ovaj problem što Vedran spominje je moguć iz više razloga. Recimo ako si na 2g signalu i ako sufraš, u tom trenu ne možeš primiti poziv. Uspješnost poziva nije nikada 100% ali bi morala biti gotovo 100%. Dakle, ako ti se od 100 poziva, njih 10 ne uspostavi ili nešto ne valja znači da bi se trebao javiti korisničkoj podršci. Najbolje bi bilo da te netko od agenata nazove pa da se napiše zahtjev za provjerom signala na tom području i slično. Nekad se ti problemi mogu otkloniti i zamjenskom sim karticom. Potrebno je više detalja da se provjeri to pa mi možeš poslati broj na PM na koji te netko može nazvati.

Što se tiče sms-a tu je stvar malo drugačija. SMS ide od tvog mobitela do centra pa se čeka isporuka na drugi mobitel. Tu može isto biti više faktora ili "krivaca" (pošiljatelj, primatelj, mreža). U zadnjih nekoliko dana bilo je problema s sms porukama za aktivaciju paketa ali nije bilo nikakvih prijava da pozivi ili sms-ovi u prometu među korisnicima "štekaju" negdje...

Općenito, kad je neki takav problem, najbolje je javiti broj, opisati detaljno problem i onda bonbon detektivi kreću u istragu

Hrvoje