@10aLEX - bilo je itekako ovakvih problema s tele2 u osijeku u bolnici pogotovo, T-mobile i vip uredan signal a Tele2 ni dabi...stalno mi nestajalo signala, u liftu, u podrumu...onda kad na selo odem ako sam ostavio na automatsko traženje signala on nađ kao neki tele2 signal kojega se drži iako je 0 crtica, tj. znam da nema tele2 signal nego je T-mobile roaming, i ako nisam ručno odabrao T-mobile mobitel mi je bez mreže, kao da je ugašen...pa me ljudi cijelo jutro pokušavaju dobiti i čude se što sam ugasio mobitel...
Evo zvali su me danas da uzmu podatke i opet su zvali maloprije da je kao tehnička služba provjerila i ukratko što je tu je. Signal je kao u T-mobile i poteškoće se mogu javiti u brdovitim područjima, guste vegetacije, gustih zgrada, podrumima, halama...Uglavnom, zaključak je da je to sada tako i ništa se ne može.
Meni je samo čudno to što se dešava ponekad - ako sam u području gdje je otežano prodiranje signala onda bi to tako trebalo biti stalno ili većinu vremena na tim lokacijama. Meni je to samo ponekada. Nalazim se na drugom katu i signal je sasvim uredan, čak i GPS signal mogu iz stana uhvatiti...
Mislim da je na susjednoj zgradi odašiljač (znam jer su od toga novca za postavljanje odašiljača uredili valjda fasadu, tako sam čuo...a i vidim odašiljače)
Također, djevojka je isto u zgradi i koristi GSM signal koji je kao prodorniji od 3G signala i isto se dešava... Mama je na selu, GSM signal, nema brda, nema vegetacije, ravna slavonija - isto se dešava...
Ništa, uzet ćemo da je to tako, dolazi u paketu sa povoljnom cijenom. Ponekad si nedostupan, dobiješ "tko-me-zvao", nazoveš toga tko te zvao i kažeš "sorry bio sam u podrumu" i to je to!Inače, u podrumu zgrade imam također sasvim uredan signal...a u STUCU i tako gdje je otežan 3G automatski prebaci na GSM i ja ni ne primjetim...
Možda da napravimo kartu dešavanja "tko-me-zvao"? Dešava se evo u Osijeku - u kojim još gradovima, selima?

Odgovori uz citat
Bookmarks