I ja bih koristio EDGE signal jer iskreno nema mi neke velike razlike, internet ko internet ok je i EDGE, nemam neki veliki promet - ali problem je što mi EDGE tj. GSM signal smeta TV-u (DVB-T), kada stiže poruka ili me netko zove slika zamrzava i smetnje nastaju - neznam zašto ali T-mobile GSM signal interferira sa DVB-T signalom. To nije slučaj sa Tele2, za Vip neznam...
Tako da onda MORAM imati 3G signal uključen ako ne želim gubiti živce s TV-om.
A također ne moram razmišljati dal će me tko nazvati dok sam na internetu pa mu davati zauzeće - ovako na 3G sam dostupan i za pozive...
Evo sada se moram osvrnuti na bonbon, neznam kako je sa T-mobile: Imali ste (ili imate, neznam 100%) "poteškoće" sa pushom, imate već neko vrijeme poteškoće sa pucanjem, tj. nemogućnošću uspostave poziva, poruke nisu dolazile sa tele2, internet štopa ponekad, pa te poruke koje stižu o tko me zvao iako je mob uključen i signal prisutan... Puno je tu nekih "poteškoća"! Pa dajte već riješite to jednom, ok da se neki novi problem pojavi pa ga riješite kroz koji dan, tjedan...ali ovdje govorimo o mjesecima poteškoća sa pushom, mjesecima poteškoća sa "tko me zvao"...govorite da su samo 3 korisnika prijavila problem, pa kolika je kritična masa da bi tehnička služba riješila problem? Mislim, ipak ni nemate puno korisnika, korisnici su novi, možda ni ne prijavljuju poteškoće...ali sve da jedan korisnik ima stalne poteškoće zar on nije bitan? To što nije prijavljeno ne znači da ne postoji...
Malo bih rekao da ste "tromi" što se tiče "poteškoća"...Kad se pojavi poteškoća ja očekujem sljedeći mjesec najkasnije da je riješena, neznam kako ostali korisnici razmišljaju...Evo, čak i 2 mjeseca mi je ok ukoliko je stvarno "velika poteškoća", ali više od toga postavlja pitanje odnosa cijena/kvaliteta. Džaba što ste jeftini ako me ljudi tu i tamo neće moći dobiti, ako push tu i tamo neće stizati...to je nepouzdano...Ili nam želite time reći da uz pouzdanost ide i veća cijena!?
Bio sam simpa korisnik godinama, tele2 korisnik godinama, vip korisnik godinama - i ne sjećam se višemjesečnih poteškoća, ukoliko je bilo nešto to je u dan-dva riješeno i vozimo dalje...

Odgovori uz citat
Bookmarks