Očito tata neda djeci baš da rade što hoće - da je bonbon samostalan onda bi mogao dijeliti i banane onima koji prieđu kod njih na mrežu ili kupe mob. Ovako bonbon mi izgleda kao da ipak ima vezane ruke donekle...Tu i tamo koja kratka akcija, ograničene količine mobitela, vremenski rok trajanja i sl. Mislim, uredu je to, dinamično i sve, ali nema odlučnosti da jednostavno izbor uvijek bude bonbon...Kada se ljudi pitaju gdje kupiti mobitel da odgovor bude očit - bonbon, jer je tamo najjeftinije. Zašto ostati na bonbonu, zato što onda taj novac koji sam dao za mob mogu tamo i potrošiti? Zašto bih ga tamo trošio - pa zato jer su tamo najjeftinije minute, sms, internet...
Hoću reći da cjelokupna slika bude bonbon kao najbolji i najjeftiniji! Trenutno bonbon tu i tamo bljesne nečim odličnim i povoljnim...bar takav ja dojam imam. Inače, meni se čini bonbon odličan i savršeno mi paše, samo što ako za recimo godinu dana budem htio kupiti novi mob a situacija bude kao sada morat ću ići na pretplatu, ili konikom po mobitel...to mi nekako nema smisla. Operater bi trebao imati neku solidnu ponudu mobitela koje pojeftino mogu dobiti oni koji koriste tog operatera. Ovi trenutni mobiteli svi koji su bili spadaju tako u jeftiniju do najjeftiniju kategoriju- koja bi pasala eto djeci i mladima...ali neki mladi i rade, imaju plaću i ne žele najjeftinije mobitele za djecu..E tu su onda prisiljeni ići bratu T-mobile ili komšiji Vipu...Ako imaju para ne znači da su glupi pa da bace 4500kn za mob koji mogu dobiti za 45kn u pretplati...Ipak tata HT ne da djeci da rade što hoće![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks