Ti pišeš o ponudi HT-a ili bonbona?
Kako to da u tvom postu ne prepoznajem nista od onoga sto se radi u bonbonu, već je to isključivo modus operandi s brojevima u mreži HT-a?
Kojim brojevima u mrezi HTa? Bonbon - biranje brojeva. Aktivacija i prodaja.
--
. [Lejzermaster]
mogao si 9kn multiplicitati tisuću puta, samo si trebao nastaviti
Nitko ne spominje da stanje na 13977 a ni na m.bonbon.hr nije dostupno.
Evo, napokon popravili i to nakon 3 dana tijekom kojih nije radila usluga "stanje", "prebaci", "hocu".
Vidim da pripremaju nesto novo na stranici www.bonbon.hr :-)
Ajmo insajderi da vas cujemo..
--
. [Lejzermaster]
Eto, stranica je opet online i ništa novo ne vidim.Možda eventualno mijenjaju izgled weba ili im je to defaultna spika kada im web ne radi.
![]()
A da provjeris mobitel
Siguran si da imaju losiji signal od simpe? Jer to mi je cudno... cura i ja smo jedno vrijeme koristili bonbon i tmobile preplatu u isto vrijeme, po dobrom dijelu Istre. Tamo gdje ona nije imala signal, nisam ga imao ni ja, i obratno. U njenoj sobi isti signal na oba broja, u wcu isto. Kasnije smo oboje presli na bonbon i ona koja je koristila preplatu na tmobileu ne vidi razliku u signalu naspram prije. Jedini problem karakteristican za tmobile infrastrukturu jesu tisine kod uspostave poziva, ali nije to tako cesto da bi se zalio (malo pricam). Nisam primjetio prekide poziva jer na poslu u uredu me non stop prebacuje sa 3G na 2G i obratno. Bitno da pozivi prolaze.
Davnih dana sam zbog drugih razloga otisao sa bonbona na tomato. Kratka usporedba sa vip mrezom koju sam koristio par godina na podrucju Istre - nisam primjetio razliku. Tomato je na nekim mjestima stucao, bonbon npr ne, i tako. Net svakako ide u prilog bonbonu zbog 4G-a. Racun mi se smanjio ili ostao isti, a dobivam 4G na bonove. Meni je divno cudo da bonbon to uopce nudi... Provjeri si mobitel ili napravi direkt usporedbu sa simpom/tmobilom
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Razlika ti je do mobitela ne signala dali to bio bonbon simpa ht
Isti je. To je tmobile kcer. Ako se izuzmu tisine u razgovoru koje bonbon ponekad ima.
Prilikom uspostave poziva nekad se dogodi da ti cujes sugovornika a on tebe ne ili obratno. To nisam dozivio u 5 godina na vipu, ali svaki dan sam gledao sefa na tmobilu kako mu nije jasno zasto ga ljudi ne cuju. Prelaskom na bonbon sam i ja dobio taj problem. Nije cesto ali najcesce se potrefi u nezgodno vrijeme
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ista mreza isto sve kod mene nema razlike
A koje pakete najpovoljnije preporučujete za npr. puno interneta? Znači, ja si sam kombiniram te pakete - razgovore, smsove i internet, koliko vidim?
Od danas se putem koda *121# mogu aktivirati paketi, zatražiti stanje, deaktivirati paketi.
Ja imam taj problem godina.
Na VIP pretplati
Da budem iskren imam obiteljsku tarifu na t-mobile a naravno kad ste na moru GB samo nestaju...
Na prvom kiosku kupio bonbon karticu stavio 100 kn i aktivirao 5 GB tu sam karticu stavio u jedan stari iphone i na njemu uključio
osobni hot spot... istina klinci navalili al je izgržalo tjedan dana a onda sam reaktivirao daljnjih 5GB za 45 kn. (nisam znao da se to može).
Uglavnom mislim da je to bila bolja investicija nego da sam aktivirao 4G na obiteljskoj.
Pozdrav. Danas će mi bonbon prenijeti broj u njihovu mrežu iz HT-a. Zanima me imam li pravo na kakve popuste ili si sam slažem pakete koje želim? Imam li pravo na onih 1000 minuta i 1000 SMS-ova prema bonbonu? Hvala
Sam si slazes. Nemas brige, sve će ti reći preko sms-a.
Bookmarks