Nema nikakvih novina na "mojbonbon"![]()
Nema nikakvih novina na "mojbonbon"![]()
Zitnjak, tocnije CCO East, pun 3g signal a Internet gotovo nije radio. Mislio sam da je mob u pitanju ali evo u Vrbovcu sve radi kako spada.
Mislim da mi u manjim gradovima imamo manje stete na bonbonu od vas u vecim gdje ocito ima dosta proble
ma
Istina, u manjim mjestima nema toliko spojenih uređaja pa je kudikamo rasterećenija infrastruktura.
Zagreb primjerice je katastrofa, na Jelačiću mi jedino GPRS (da, nije EDGE) nekako ostvaruje komunikaciju koja i dalje šteka, i to jako.
Ja sam u smz osjetio tisine, obavijest o nedostupnosti iako je full signal, ali internet je po mojim saznanjima ok
i prokleti vip je poduplo pakete
Danas u Osijeku nije bilo 3G signala... Upit koji sam ispunio i poslao mailom (davnih dana) sam očito slao đabe, jer odgovora naravno nema!
@zvorkapic.os Šta je točno Vip poduplao? Može link?
U osijeku od subote ili nedjelje nevalja 3g. Sad da bi poziv obavio sam morao ugasiti. Već sam ih pitao, kao imaju manje tehničke probleme.
Na nekom portalu sam pročitao da su poduplali te mobile surf tarife
http://www.vipnet.hr/internet-na-bon...obilni-telefon
Više mi je pun kufer njihovih "testiraj u drugom uređaju" "probaj drugu karticu". Svi mi imamo 10 aparata i 20 SIM kartica i vremena za zajeb****e s time.
u PM već više i bonbon i 3G signal.
Zadnji uredio zvorkapic.os : 03-07-2013 u 12:51
Zvali su me malo prije iz bonbona jer sam podnio zahtjev za testiranje signala na mojoj lokaciji zbog pucanja 3G signala i svega ostalog. Naravno, s mrežom je sve u redu i drugovi iz "Hrvatskog" telekoma kažu da je sve sasvim u redu i oni nisu naišli na nikakav problem od navedenih. Eto ekipa, trebamo kupiti nove mobitele, onako masovno. Ili im poslati na servis, jer ako mreža radi, onda su mobiteli krivi. A kad dobijemo potvrdu da su i mobiteli ispravni, onda lijepo idemo kod psihijatra jer haluciniramo.
Nije ni u Vukovaru bilo 3G signala sve do nekih 11 sati. I sada mi se gubi ponekad.
Možda si bio u šumi, ili u podrumu, hali, dizalu,...a nisi ni primjetio da si u šumi recimo!
Nema se smisla opterećivati time - pustite to i gotovo. Ne šljaka!
Ček, kolko sam ja onda skužio bonbon ima najmanji prioritet na mreži?
Jel Simpa ima takve probleme? Razmišljam prebaciti se na Prejaku no što mi to znači ako ću imat GPRS u metropoli
Možda se nakon skoro 10 godina maknem od HT-a i njegovih raznoraznih instanci.
Meni i na Simpi i na VIP-u, na nekim mjestima nema interneta ni preko GPRS-a, a kamo li 3G-a, ne samo meni nego i drugim kolegama.
Ali što je interesantno, internet mi radi normalno cjeli dan na 3Gu, a poziv ili se ni ne uspostavi ili mi dobijem tišinu u pola razgovora. Čim se prebacim na 2G sve radi.
I cjeli jutro sam bio nedostupan jer mi je bio upaljen 3G.
Misim krasno. Da dižem sidro u T mobile mi se financijski ne isplati, a u VIPu sam bio 4 godine i ne bi više. Tele2 mi nije opcija pa sam osuđen na to. Dosad nisam imao preteranih problema s bonbonom, ali ova 3-4 dana užas.
To se meni par puta dogodilo i na Simpi. Imam aktivan 3G i surfao ja ili ne, ljudi me nekad ne mogu dobiti. Stvarno ne znam što drugo može biti osim providera.
Na Bonbonu redovito imam problema s mobilnim internetom, ali s tim sam se pomirio da ne može bolje. Nekad radi par sati kako treba, a nekad mi u sat vremena 10 puta pukne veza.
3G signal, mobitel na stolu... Stiže sms o dva propuštena poziva prije 30min! To je moje klasično iskustvo s bonbon 3G signalom. Sada sam na 2G signalu, kao da nismo u 2013. godini... Možda bi trebao prodati smartphone, neke koristi od njega i nemam u ovoj mreži. Jednostavno sam već frustriran, kvaliteta mreže je očajna, cijene više i nisu toliko povoljne u odnosu na druge... Polako počinjem zaboravljati zašto sam ovdje.
sada sam popizdio načisto. u 3h dobijem sms da me netko zvao u 1 i u 2h.
Zatražio sam za početak novi SIM, ako je u njemu problem. Ako i dalje ne bude valjalo, bye bye bonbon. Ovo postaje krajnje neprihvatljivo. Stvano nisam imao problema do unazad 2 tjedna, ali sada mi je dosta.
Za ograničenje data prometa u roaming kod *136#
Mislim da je ovo uvedeno zbog Eu jer prije nisam čuo za to.
Da sam na pretplati istog trena bi tražio raskid ugovora. Nevjerovatno.
Skužim da mi puca veza jer mi se skype pali gasi. Testa radi, sinoć sam ostavio mobitel na wifi cjelu noć i ostavio upaljen skype, probudim se ujutro skype upaljen.
Sada sam ugasio wifi, restartirao skype i upalio 3g i ono always on data network pa ću kroz narednih par sati vidjet oće se skype sign out. Vidjet ću idući tjedan kada dođe novi SIM. Ako do kraja tjedna ne budem mogao normalno telefonirati, bye bye bon bon, hello tele2.
jel se te sutnje dogadjaju u vecim ili manjim gradovima...jer ja nisam imao nikako problema sa bonbon i mogu ga samo pohvaliti....
pa me bas zanima.....ima dosta ljudi oko mene sa bonbon brojem(moja uza obitelj) i nitko nema tih problema...zivim 9km od zagreba
@zvorkapic....od dva zla biras manje zlo...a meni se cini da ti zelis preci na vece zlo...no dobro
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
Osobno ne koristim bonbon, ali vidim da se ljudi žale na kvalitetu uglavnom prilikom korištenja 3G mreže. Tada su nedostupni, tj dobivaju poruku tko-me-zvao dok mobitel ni ne koriste. Ne znam da li se te tišine u razgovoru događaju samo na 3G mreži ili je tako i na 2G, ali to će ti već neko drugi reći.
Bookmarks