u slicnoj dilemi sam bio kao i ti @imaticx,isto sam furo Nokiju e63 cekajuci iphone 4 da ga uzmem preko oglasnika i grdo sam se prevario da ce biti jeftiniji tj.4500,00kn u prosjeku je stvarno puno preko oglasnika kad toliko dojde u simpa paketu i rade cu pricekat 12 mjesec kad krenu akcije u t-mobile-u i do tad ce cijena pasti na nekih 3000,00 kn ()-3500,00 kn (jer ce doci neki n model koji ce svi htjeti pa ce polako opadati cijena (tipa-desire HD,Nokia n8 itd.) zato sam uzeo ponovo 3gs i cisto sam zadovoljan za prvu "ruku" dok ne pojeftini iphone 4 jer me nokia dovela do ruba izdrzivosti (uopce sam zaboravio kako je to surfati na non-touch mobitelu ... ravno uzasu kad jednom probas iphone ili desire) a uostalom 3gs ces uvijek moc dobro prodati

)-3500,00 kn (jer ce doci neki n model koji ce svi htjeti pa ce polako opadati cijena (tipa-desire HD,Nokia n8 itd.) zato sam uzeo ponovo 3gs i cisto sam zadovoljan za prvu "ruku" dok ne pojeftini iphone 4 jer me nokia dovela do ruba izdrzivosti (uopce sam zaboravio kako je to surfati na non-touch mobitelu ... ravno uzasu kad jednom probas iphone ili desire) a uostalom 3gs ces uvijek moc dobro prodati
Odgovori uz citat
Bookmarks