pozdrav svima !
Naime imam već neko vrijeme galaxy 3 i nedavno sam preko kiesa nadogradio ga na froyo.
E od tada počinju gluposti ( ili sam ja oglupio pa okrivljavam mob) naime gps radi lošije tj ne fixa nijedan satelit
odnosno treba mu sto čudesnih godina da uhvati i kad se to konačno desi navigacija btw. navigon instaliran pomoću ovog foruma tnx. kako da kažem
nakon par minuta resetira mob ali na pola))) tj smrzne se navigacija ugasi se mob zavibrira kao kad se ugasi pusti neki zvuk i izbaci početni ekran di spajam one točkice
i sve ok kao da sam ga sad upalio?!
probao sam sve i svašta sa raznih stranica i sve te gps fixove i ine gluposti tipa ukucaj to prepravi ovo čak sam i rootao mob da mogu promjeniti preko fast fixa ( mislim da se tako zove maknuo sam ga ) promeniti satelit na europu našu dragu ma ni to nije baš pomoglo cca oko 20 min danas ali kad je ulovio durao je ostatak puta oko 30 min bez resetiranja
ugl. par pitanja
1. shvatio sam da mi je zadnje preostalo flash firmwarea preko odina je pala odluka ali on javlja da nema usb konekciju kad startam program ( pravo čudo da je nastavio mob raditi )
2. to rootanje moba po meni nije ništa novoga donjelo koliko sam uspio vidjeti na netu to ipak malo drugačije izzgleda barem kad se stisne power izbaci više opcija kod mene sve po starom
a dobro urađeno ikona je prisutna ( superoneclick root program ) nešto drugo da probam ili
3. što preporučate u zamjenu za navigon ( ako postoji ) a da nije tako velika a opet da mi služi za hrv. i italiju ili da jednostavno kupim veću karticu
unaprijed hvala i moj bed ako je post u krivoj temi mislo sam da je tu najbolje
pozz

) naime gps radi lošije tj ne fixa nijedan satelit
Odgovori uz citat

Bookmarks