Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 561

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav svima !
    Naime imam već neko vrijeme galaxy 3 i nedavno sam preko kiesa nadogradio ga na froyo.
    E od tada počinju gluposti ( ili sam ja oglupio pa okrivljavam mob ) naime gps radi lošije tj ne fixa nijedan satelit
    odnosno treba mu sto čudesnih godina da uhvati i kad se to konačno desi navigacija btw. navigon instaliran pomoću ovog foruma tnx. kako da kažem
    nakon par minuta resetira mob ali na pola ))) tj smrzne se navigacija ugasi se mob zavibrira kao kad se ugasi pusti neki zvuk i izbaci početni ekran di spajam one točkice
    i sve ok kao da sam ga sad upalio?!
    probao sam sve i svašta sa raznih stranica i sve te gps fixove i ine gluposti tipa ukucaj to prepravi ovo čak sam i rootao mob da mogu promjeniti preko fast fixa ( mislim da se tako zove maknuo sam ga ) promeniti satelit na europu našu dragu ma ni to nije baš pomoglo cca oko 20 min danas ali kad je ulovio durao je ostatak puta oko 30 min bez resetiranja
    ugl. par pitanja
    1. shvatio sam da mi je zadnje preostalo flash firmwarea preko odina je pala odluka ali on javlja da nema usb konekciju kad startam program ( pravo čudo da je nastavio mob raditi )
    2. to rootanje moba po meni nije ništa novoga donjelo koliko sam uspio vidjeti na netu to ipak malo drugačije izzgleda barem kad se stisne power izbaci više opcija kod mene sve po starom
    a dobro urađeno ikona je prisutna ( superoneclick root program ) nešto drugo da probam ili
    3. što preporučate u zamjenu za navigon ( ako postoji ) a da nije tako velika a opet da mi služi za hrv. i italiju ili da jednostavno kupim veću karticu

unaprijed hvala i moj bed ako je post u krivoj temi mislo sam da je tu najbolje
    pozz

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ribe Pregledaj post
    pozdrav svima !
    Naime imam već neko vrijeme galaxy 3 i nedavno sam preko kiesa nadogradio ga na froyo.
    E od tada počinju gluposti ( ili sam ja oglupio pa okrivljavam mob ) naime gps radi lošije tj ne fixa nijedan satelit
    odnosno treba mu sto čudesnih godina da uhvati i kad se to konačno desi navigacija btw. navigon instaliran pomoću ovog foruma tnx. kako da kažem
    nakon par minuta resetira mob ali na pola ))) tj smrzne se navigacija ugasi se mob zavibrira kao kad se ugasi pusti neki zvuk i izbaci početni ekran di spajam one točkice
    i sve ok kao da sam ga sad upalio?!
    probao sam sve i svašta sa raznih stranica i sve te gps fixove i ine gluposti tipa ukucaj to prepravi ovo čak sam i rootao mob da mogu promjeniti preko fast fixa ( mislim da se tako zove maknuo sam ga ) promeniti satelit na europu našu dragu ma ni to nije baš pomoglo cca oko 20 min danas ali kad je ulovio durao je ostatak puta oko 30 min bez resetiranja
    ugl. par pitanja
    1. shvatio sam da mi je zadnje preostalo flash firmwarea preko odina je pala odluka ali on javlja da nema usb konekciju kad startam program ( pravo čudo da je nastavio mob raditi )
    2. to rootanje moba po meni nije ništa novoga donjelo koliko sam uspio vidjeti na netu to ipak malo drugačije izzgleda barem kad se stisne power izbaci više opcija kod mene sve po starom
    a dobro urađeno ikona je prisutna ( superoneclick root program ) nešto drugo da probam ili
    3. što preporučate u zamjenu za navigon ( ako postoji ) a da nije tako velika a opet da mi služi za hrv. i italiju ili da jednostavno kupim veću karticu

unaprijed hvala i moj bed ako je post u krivoj temi mislo sam da je tu najbolje
    pozz
    1. prvo ugasi mob. zatim upali odina. kad ti se mob ugasi pritisni i drži SKUPA tipke home, volume down i power i onda će ti se pojaviti downloading mode. tek tada uštekaj usb u mob i kompjuter i tad će ti ga odin prepoznati. no prvo napravi backup trenutnog softwarea. ako nešto pođe po krivu da ga vratiš na tvornički.

2. rootanje ti donosi potpunu kontrolu nad mobom (npr brisanje tvorničkih instaliranih programa koje nećeš koristit, overclockiranje procesora...), ali se rootanjem gubi i garancija.

3. upiši u google "copilot for galaxy 3" i na jednom forumu ćeš naći crackiranu verziju CoPilota i puni opis kako instalirati i upotrebljavati. s njim možeš skinut samo kartu hrvatske koja je veličine 15mb tako da ti je veća kartica u tom slučaju nepotrebna.

preporučam ti da prije svega što napraviš na mobu dooooobro pronjuškaš po googleu što i kako se radi, gdje što downloadat i sl. jer ćeš u suprotnom sj...t mob.
    instaliranjem drugog softwarea i rootanjem GUBIŠ GARANCIJU! (imaj to na umu ako ti je mob još pod garancijom).

sve što radiš na mobu radiš na vlastitu odgovornost, tako da ako ti slučajno bloka na welcome screenu IT'S NOT MY FAULT :-)

3. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pomoc brzo!!!

Imam jedan problem i molim pomoc sto prije. Kad sam intalirao rom na mobitelu, napravio sam sve sto treba u odinu i stisnem start i kad mi zavrsi Downloading samo mi se pojavi ono kao kad se ukljuci mobitel ( pise GT-I5800 i ispod SAMSUNG) i tako, nista se ne događa. Molim pomoc brzo!!!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung P1000 Galaxy Tab
    By Expresso in forum Samsung
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 18-03-2012, 10:16
  2. Samsung galaxy i7500
    By Alustriel in forum Samsung
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 17-05-2011, 11:38
  3. [Samsung Galaxy Tab]glasine
    By Vepar in forum Samsung