nema na čemu
da, ako ti bude trebao 3G samo opet odeš na postavke-mreže i wifi-mobilne mreže i uključiš. a ako opet budeš htio koristiti mobilni internet morat ćeš opet sam napraviti tele2 apk (pristupna točka). svi podaci koji ti trebaju za napraviti apk točku se nalaze na tele2 stranici. ali pazi, to će ti opet značiti da će ti se aplikacije same spajati na internet. i trošit ti kešpostoje 2 načina kako doskočiti tome. prvi je da se nađe u postavkama naredba da se zabrani aplikacijama da se update-aju što se nažalost odnosi i na wifi vezu, a drugi, puno bolji i lakši način je da instaliraš neki od apk blokatora s kojim ćeš odblokirati mobilni internet kad ti bude trebao, a kad dovršiš sa surfanjem jednim klikom ćeš opet zaustaviti mobu pristup mobilnom internetu. što se garancije i nadogradnje tiče tu ti ne želim davati nikakve savjete jer sam početnik kao i ti. no meni vrag nije dao mira pa sam svog nadogradio na 2.2 preko samsungovog softwarea kies (trajalo je manje od 5 min) i po meni je 2.2 mrvu brži i ima puno ljepše ikone. ako se odlučiš na nadogradnju želim ti da ti bude uspješno ko i meni
![]()

...ukoliko zelim ikad ponovno vratiti tu 3G mrezu opet samo odem po istom ovom postupku i odem samo vratiti prethodne postavke?
Odgovori uz citat
Bookmarks