Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 561

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav forumaši. ovo je moj prvi android, kupljen je prije par dana i moram reći da je meni za sad sve teče perfektno. budući da se tek upoznajem s pojmovima tipa firmware, root-anje i sve ostalo vezano uz android sistem (polako češljam ovaj forum i temu android, nadogradnja i sl.) želio sam sa vama podijelit moje iskustvo sa nadogradnjom. skidanje i instaliranje kiesa je prošlo bez problema (windows 7 x86 home edition), spajanje moba na usb također (instant ga prepoznao), i odmah mi ponudio nadogradnju softwarea. e sad, kako se tek upoznajem s androidom, nisam uopće znao koji je postupak, ali svejedno vrag mi nije dao mira )) pa sam se odlučio na ponuđenu nadogradnju, koja nije trajala ni 5 min, a od mene se nije tražilo ništa, osim na kraju stiskanja tipke OK kad mi se prikazala poruka: software uspješno nadograđen. možete mislit moje sreće )) na njemu je prije bio neki eclair 2.1, a sad je froyo 2.2 koji po meni ima puno ljepše ikone izbornika, mrvu je brži a i čini mi se da ima i par funkcija više. budući da sam kroz vaše dosadašnje postove vidio da muku mučite s kiesom i nadogradnjom sustava s tim programom želio sam s vama podijelit moje više nego pozitivno iskustvo.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bnet Pregledaj post
    pozdrav forumaši. ovo je moj prvi android, kupljen je prije par dana i moram reći da je meni za sad sve teče perfektno. budući da se tek upoznajem s pojmovima tipa firmware, root-anje i sve ostalo vezano uz android sistem (polako češljam ovaj forum i temu android, nadogradnja i sl.) želio sam sa vama podijelit moje iskustvo sa nadogradnjom. skidanje i instaliranje kiesa je prošlo bez problema (windows 7 x86 home edition), spajanje moba na usb također (instant ga prepoznao), i odmah mi ponudio nadogradnju softwarea. e sad, kako se tek upoznajem s androidom, nisam uopće znao koji je postupak, ali svejedno vrag mi nije dao mira )) pa sam se odlučio na ponuđenu nadogradnju, koja nije trajala ni 5 min, a od mene se nije tražilo ništa, osim na kraju stiskanja tipke OK kad mi se prikazala poruka: software uspješno nadograđen. možete mislit moje sreće )) na njemu je prije bio neki eclair 2.1, a sad je froyo 2.2 koji po meni ima puno ljepše ikone izbornika, mrvu je brži a i čini mi se da ima i par funkcija više. budući da sam kroz vaše dosadašnje postove vidio da muku mučite s kiesom i nadogradnjom sustava s tim programom želio sam s vama podijelit moje više nego pozitivno iskustvo.
    Meni na Kiesu javi da ima nadogradnja i onda kad idem da ju preuzmem nista se ne desava nego samo vrti i priprema azuriranje ( kada prihvatim nakratko mi se izgubi veza mobitela ) kako je tebi to funkcioniralo??

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako bi na početnom zaslonu gdje su prečice za poruku, meni imenik i biranje ubacio svoj prečac?
    jer sam nekaj stisnuo i nestala je poruka ikona...

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tommy-1 Pregledaj post
    kako bi na početnom zaslonu gdje su prečice za poruku, meni imenik i biranje ubacio svoj prečac?
    mislim da bi ti pomoglo resetiranje na tvorničke postavke. ja sam osobno počeo koristiti jedan program za sms-ove i preko njega sam čitao i brisao sms-ove bez ulaženja u poruke u mobitelu. tek tada sam skužio da na ikoni od poruka na izborniku imam znak da ima 5 nepročitanih poruka (jer sam ih čitao preko tog programa), a kad bih ušao u poruke nije ih bilo (jer sam ih preko tog programa već pobrisao), te nikako nisam mogao skinuti taj znak o nepročitanim porukama. reset na tvorničke postavke je riješio problem. no moj savjet uzmi s rezervom jer sam početnik s androidom, pa je možda od resetiranja bolje da ti netko iskusniji da savjet

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    Xiaomi MI10T Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    9.015
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.015, Nivo: 22
    Bodovi: 9.015, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tommy-1 Pregledaj post
    stisni na ikonu od poruka i drži, i samo je stavi gdje želiš

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cocahr Pregledaj post
    Meni na Kiesu javi da ima nadogradnja i onda kad idem da ju preuzmem nista se ne desava nego samo vrti i priprema azuriranje ( kada prihvatim nakratko mi se izgubi veza mobitela ) kako je tebi to funkcioniralo??
    meni sve iz prve. ko po loju. a uzmimo u obzir da sam početnik ko i ti, imam mob tek par dana, a ovo mi je prvi android. a već sam ga uspio nadogradit, rootat i pobrisat pola stvari na njemu koje su došle sa samim mobom, a koje mi ne trebaju npr.: glasovno biranje, email, youtube... i još par aplikacija za koje znam da mi nikad u životu neće trebat. pogledaj u postavkama sinkronizacije dali ti je postavljeno da se sinkronizira sa samsung kiesom. zaboravih jeli za nadogradnju potrebno upaliti opciju na mobu "usb ispravljanje grešaka" (znam da je potrebno za root), pa se nadam da će ti koji iskusniji forumaš pomoći s tvojim problemom nadogradnje. možda da probaš ovako: deinstaliraj program Kies, instaliraj na komp Net Framework 4 (to je meni trebalo da se Kies može instalirat), te ga je sam Kies krenuo sam instalirat al je zapeo, pa sam ja prekinuo inst. Kiesa, instalirao sam prvo Net Framework 4, zatim instalirao Kies i od tada sve ide kao podmazano. mnogo sreće u nadogradnji

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung P1000 Galaxy Tab
    By Expresso in forum Samsung
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 18-03-2012, 10:16
  2. Samsung galaxy i7500
    By Alustriel in forum Samsung
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 17-05-2011, 11:38
  3. [Samsung Galaxy Tab]glasine
    By Vepar in forum Samsung