ja sam bio napravio na identican nacin prije nekih 10-15 dana ja mislim i prezadovoljan sam, jel ovo zadnja verzija froye ili, jer na xda ima jp9 ja mislim
ja sam bio napravio na identican nacin prije nekih 10-15 dana ja mislim i prezadovoljan sam, jel ovo zadnja verzija froye ili, jer na xda ima jp9 ja mislim
livepapers su jako jednostavni za staviti ,potrebno je napraviti root pomocu superoneclick rootom i putem terminala unijeti cetiri naredbe i mogu reci da je jednostavnije to napraviti nego upgrade na froyo i kada je vec rootan onda obrisete one aplikacije sto vam netrebaju(sluzbenu navigaciju,latitude i ostalo nepotrebno)tako ostobodite memoriju,a i ovako na froyi mozele prebacivati aplikacije na sd karticu,evo kako to izgleda na fonu od moje zene
galaxy 3 sa froyom se nemoze rootati sa z4rootom sto je i navedeno u objasnjenji,vec sa superoneclick rootom a
Zadnji uredio upsalarunvk : 17-02-2011 u 03:55
evo link stranice gdje imas pet sest verzija tog programa,probaj sa 1.6.5,za sada to je uvijek radilo a upravo dok ovo pisem sam isprobao i verzija 1.6.5 superoneclicka radi normalno http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682
Ovako, ja vec neko vrijeme imam problem sa akceleromotorom. Vec sam bio spomenuo ovaj problem ali nitko mi nije odgovorio
Pa sam mislio mozda pokusati zamjeniti mobitel jer mi jos uvijek traje garancija.Nasao sam i 2 mrtva piksela pa neznam bi li to moglo pomoci u mom naumu. Inace sam na pretplati u T-mobileu. Ako itko zna bi li to bilo dovoljno da mi zamjene mob ili ga mozda servisiraju besplatno(ako je to moguce), neka kaze.Ili ako mozda neko ima iskustva stim.
Hvala.
dali se moze ovaj mobitel otkljucati sa 95 na ostale mreze
Bookmarks