= Citat = Izvorno postao cocahr Pregledaj post
Meni na Kiesu javi da ima nadogradnja i onda kad idem da ju preuzmem nista se ne desava nego samo vrti i priprema azuriranje ( kada prihvatim nakratko mi se izgubi veza mobitela ) kako je tebi to funkcioniralo??
meni sve iz prve. ko po loju. a uzmimo u obzir da sam početnik ko i ti, imam mob tek par dana, a ovo mi je prvi android. a već sam ga uspio nadogradit, rootat i pobrisat pola stvari na njemu koje su došle sa samim mobom, a koje mi ne trebaju npr.: glasovno biranje, email, youtube... i još par aplikacija za koje znam da mi nikad u životu neće trebat. pogledaj u postavkama sinkronizacije dali ti je postavljeno da se sinkronizira sa samsung kiesom. zaboravih jeli za nadogradnju potrebno upaliti opciju na mobu "usb ispravljanje grešaka" (znam da je potrebno za root), pa se nadam da će ti koji iskusniji forumaš pomoći s tvojim problemom nadogradnje. možda da probaš ovako: deinstaliraj program Kies, instaliraj na komp Net Framework 4 (to je meni trebalo da se Kies može instalirat), te ga je sam Kies krenuo sam instalirat al je zapeo, pa sam ja prekinuo inst. Kiesa, instalirao sam prvo Net Framework 4, zatim instalirao Kies i od tada sve ide kao podmazano. mnogo sreće u nadogradnji