Evo nakon skoro godinu dana korištenja da kažem svoje mišljenje o ovom mobitelu. Totalno sranje! E sad u čemu je problem? Problem je u softveru. I bateriji. I to ne samo da je sam po sebi spor, a užasno je spor, nego mi se često dešavaju stvari recimo neko me zove a ja se ne mogu javit! Pa sam neki dan zvao kolegicu i nisam mogo prekinut!!! Pa recimo sve opcije rade kad se potegne onaj izbornik od vrha prema dole, ali wireless ne! Pa onda gasi pali i onda radi. Pa recimo spojen na wireless a on mi ne otvara stranice na internetu. Youtube radi, gmail radi, ali na internet ništa. A podatkovni promet da ne spominjem. Svako spajanje na njega, prije toga gasi pali. I to je i rješenje Tele 2. Svaki usrani put. Sad ćete vi svi reči je pa imaš te kojekakve rootove i šta ja znam šta. Ali prvo gubim garanciju a drugo, nemam pojma kak se to radi niti me ne zanima jer mislim da to nije normalno da ja moram bilo šta stavljati na mobitel. Jer nisam zahtjevan. Meni je ovo sve ok, samo kad bi radilo. Ali ću svejedno morat stavit nešto na njega jer ovako postoji šansa da ga zakucam u zid. Malo sam tanjih živaca.
I da. Nikad više Samsung!