Evo i ja sam konacno kupio Symbian mobitel i eto pun pogodak odusevljen sam mobitelom i sustavom![]()
E sad moje pitanje, koji je zadnji firmware za Nokiu 7610?
Moja verzija je:
V 4.0421.4
22-05-04
RH-51
Evo i ja sam konacno kupio Symbian mobitel i eto pun pogodak odusevljen sam mobitelom i sustavom![]()
E sad moje pitanje, koji je zadnji firmware za Nokiu 7610?
Moja verzija je:
V 4.0421.4
22-05-04
RH-51
Ne mogu se sjetiti kako se sazna verzija fw-a. Uputstva anyone?
Moja bi verzija onda bila ista kao i mladjina.
@frish-KI
Reci mi koliko ti traje baterija na mobu ovako neki prosjek?
Vidim da vec dugo imas ovaj mob pa bih te zamolio da mi samo napises koje m programe preporucujes da instaliram na mobitel?
Ovo je za mene jos sve novo jer prvi put imam symbian mob![]()
Pozdrav![]()
Zadnji uredio mladjo : 02-12-2004 u 10:51
Nemam ga baš tako dugo, nekih 3 i pol mjeseca, a baterija mi traje ful dugo, koliko mogu usporediti sa N6600 i SX1, odnosno oko 3-4 s normalnim korištenjem, ali nikad ispod dva dana. Od aplikacija i igara svašta sam instalirao na njega, ali sam i većinu mankuo, a par puta se i zayebao tako da mi je već jednom (mojom krivicom) bio i na servisu. Trenutno imam nešto igara, koje više ni ne igram, a od programa KeyLock, Handy Safe, Handy Dates, Fullscreen Caller 3, SeleQ i još hrpu tema skinutih s weba. Opise pojedinih aplikacija imaš ovdje
Aj pliz jeli mi mozes dati pravi link za programe koje koristis, pretrazivao sam po netu ali bezuspjesno![]()
Hvala![]()
Laganini bi trebao nauciti koristiti mIRC. Imas uputstva tu na forumu. Tamo ces sve naci!
@mladjo
Pogledaj malo postove u ovom dijelu foruma... Pogotovo IRC vodic
Ja sam pokušao nešto s tim mircem prije, ali mi nije uspjelo. Pa sam odustao.
@mladjo
Daj mejl, pa ti sendnem aplikacije,
A i ja imam problema sa mircemali svejedno hvala @andro2001 i @Cykke na odgovoru!
@frish-KI
Aj pliz mi ih posalji na mladjo@hi.t-com.hr
Hvala![]()
@frish-KI
Bas ti hvala sta si mi poslao fajlove a rekao si da ces ih poslat![]()
Sada mi ne trebaju
Kao prvo, sori što ti ih nisam poslao jer nisam zalazio na ovaj podforum, tako da ni nisam vidio poruku, a da ti je toliko bilo hitno, mogao si mi poslati privatnu poruku. Onda bi ju vidio odmah čim bih se ulogirao na forum. A kao drugo, mislim da nema potrebe na forumu i to u ovoj temi ostavljati mi ovakve poruke da ispadne kao da sam svjetska pyzda. Ako treba, sve kaj imam zazipat ću i poslat ti da ti dokažem da nisam onaj za kojeg me držiš.![]()
BTW sad ne mogu jer sam na poslu.
@frish-KI
Sorry mozda je tako ispalo malo arogatno, ali nisam tako mislio![]()
Dovoljno dugo vremena pratim ovaj forum i dobro znam kakav si covjek i da uvijek pomognes ljudima kada nesto pitaju![]()
Jos jedanput velika isprika tebi, you are the![]()
Pozdrav
@mladjo
http://www.bahrainmobiles.com/forum/...read.php?t=980
Za pocetak evo ti link iz rukava al obavezno procackaj po forumu imas topic "korisni linkovi" i tamo ces nac brdo toga.
Mi smo sad pak otišli off topic. A prije nego se vratimo on topic, šaljem mladji esecijalnu kolekciju.![]()
Legendo zahvaljujem ti se od sveg srca na poslanim fajlovima![]()
Bookmarks