Evo i konačnog raspleta.
Zvao danas po drugi put službu za korisnike i opet isto. Nazvat čemo vas za 15 min . Naravno da nakon sat vremena se nitko nije javio , pa nazovem ja opet. Lik se ispričava da ništa nije uspio saznat, ali da će se to probat rješit u "najkračem" mogučem vremenu.
Pitam ja , a jel mogu oni saznat tko je to mene zvao dva puta da me telefon čeka na iblerovom. Naželost ne mogu , kaže on.
Ne budi lijen , zaputih se u Dubravu , otkud su me zvali drugi put. Ispričam je njima tamo ponovo cijelu priču i pitam ja njih tamo jel se može znat tko me to zvao. Oni to ne znaju , ali mi savjetuju da se vratim na iblerov trg i tamo sa šeficom poslovnice provjerim što se to desilo. Usput me onako još potkure da to nije uredu da su me tako tamo otkantali.
Sad nebudi lijen odo ja natrag na iblerov.
Dobar dan , dobar dan , ja bi razgovarao sa šeficom poslovnice. Pa zašto ? Pa zato (i ukratko cijelu pričicu). Nema problem , dođite samnom .
I tako ja objasnim šefici cijelu priču. Kažem da se od mene radi majmuna i da samo želim znati tko je odgovoran za to.
Gospođa se ljubazno ispričava i objašnjava da imaju rasulo zbog iphona4 , da su mjenjali bazu podataka sa petka na subotu.
ukratko da ne duljim. Našla je u bazi da sam bio predbilježen. Da nažalost nemaju više iphone 4 sa 32gb nego samo 16 i da postoji još jedan u poslovnici koji netko nije preuzeo , pa ako sam zainteresiran, ali bi bilo dobro da danas i dođem po njega.
Niš , reko , moram se dogovorit sa ženom jer je taj mob za nju.
Vratio se doma odmorio i zajedno sa ženom po mob.
Gužva za poludit(klasika) , ali nas je nakon pola sata vidla šefica i pustila preko reda.
E sad još za kraj. Dokazivanje da me taj mob na produženje košta 200 kn , a ne 800 kn kako me uvjeravala službenica ću tumačit njenim umorom jer sam joj ja morao pokazivat di da klikeče po ekranu. Ajde fakat ima ekipe koja ih razapinje sa glupostima.
Ali vrhunac je bio kad sam pitao jel mogu prebacit podatke sa stare sim na novu mikro sim.
Može tu kod našeg tehničara. Dođem ja do njega , dam mu iphone i staru karticu. Kaže on , da ne može tako , nego da mu moram dati i stari telefon , jer tako mora spajat na uređaj.
Spoji on to i prije nego što krene , kaže on da me to košta 35 kn.
?????????????!!!!!!!!!!!!!
Molim? Pa slično to sam radio prije par godina u tmobile na cvijetnom pa me nitko nije pitao za kune.
Da , ali to nije isto jer ovdje se spaja iphone , pa ovo pa ono.
Ništa uzeo ja sve natrag i rekao da ću to sam napravit doma. Ne dam iz principa tih 35 kn.
Nemogu vjerovat da mogu to naplačivat.