mislija san na t-mobile ponudu...za ostale neznan
mislija san na t-mobile ponudu...za ostale neznan
A mislim, napisao si da si prisiljen.
A nije T-mobile jedini operater, tako da uvijek postoji neka druga opcija!
Žalosno je to da kad imamo 3 (+1) operatera na tržištu i kao imamo nekavu konkurenciju , da cijene , ne samo da se spuštaju nego i rastu. Nije mi jasno kako je prošlo da svi oni stave prvu minutu kao cijelu obračunsku jedinicu. Kako mogu uz to još uzimat za uspostavu poziva, a veza im često zna puknut nakon par sekundi. Zar to nije pljačka? Ja nazovem nekog i odmah mi uzmu min+uključenje (cca 1 kn). Zatim veza pukne i ti nazoveš ponovo i platiš istu stvar ponovo.
I još nešto , ovo sa reklamiranjem webnwalk i internet na telefonima. Što ne kažu koja je pokrivenost 3g signala. U 70 % slučajeva je sporija veza edge. Tako da surfanje sa tim nema smisla.
I to govorim o Zagrebu , a o ostalim djelovima ljiepe naše neću ni komentirati.
Da još dodam kako privatni pretplatnici više plačaju nego poslovni. Usporedite flex obitelj i flex team.
Za pretplatu od 500 kn poslovni imaju jeftinije pozive prema ostalim mrežama, imaju uključenih 100 mb po članu( privatni moraju platiti 25 kn po članu) , u opciji unlimited privatni plačaju uspostavu , a poslovni ne.
Koja je logika da poslovni , koji si to odbijaju u trošak imaju bolje uvjete od nas privatnih.
Zadnji uredio motorola user : 26-09-2010 u 14:59
motorola user
Kad bi ti rekao da su moji računi oko 1000 kn, a da znam dosta poslovnih korisnika koji troše daleko manjeonda i ne bi rekao. A mislim da su največi potrošači upravo privatne osobe zbog količine otvorenih računa naspram firmi koje uopće posluju danas.
motorola user
Bookmarks