kao što se i govorilo, oko božića se nagađa da će biti u americi kod verizona. vjerojatno će nedugo nakon toga izaći globalno. volio bih da bude otključan bootloader kao na droidima.
Kod nas neće prije drugog mjeseca, siguran sam.
sudeći po ovom članku tako se čini..
http://androidandme.com/2010/09/news...ead-exclusive/
spominje se tegra2 platforma, što se i poklapa sa oni droid pro modelom (iako su ga očito preimenovali u droid T2)
a i možda je logično to, pošto je originalni droid jako uspješno progurao android na masovno tržište, tako da je ovo možda i dobra googleova odluka
kao što se i govorilo, oko božića se nagađa da će biti u americi kod verizona. vjerojatno će nedugo nakon toga izaći globalno. volio bih da bude otključan bootloader kao na droidima.
Kod nas neće prije drugog mjeseca, siguran sam.
ovo ti je droid WE, u biti je isti kao i droid2/milestone2 samo je bijeli i ima 1,2GHz procesor
al najbitnije je da ima otključan bootloader
i da..jedino originalni droid od motorole ima otključan boot, svi ostali su lockani :/
a isprva je bio pomaknut taj droid pro na početak godine, al očito su požurili zbog najava iz LG-a/HTC-a da će izbaciti na tegri mobove..
ček, zbunio si me sada. ovaj na slikama nije tzv droid pro. droid pro je po meni onaj sa dvojezgrenim procesorom na tegri. ovaj šta je na slici mi liči na droida 2, samo je bijele boje i ima par estetskih dodataka kao što je ovaj google logo.
govorimo o droidu pro, jer se još uvijek ne zna kako će se zvati točno. nagađaju svi, pa čak i ovaj koji piše tekst.
Zadnji uredio GoGs : 23-09-2010 u 01:06
da, kao što i rekoh to je WE varijanta....u biti sam ti samo poslao jer je to jedini njihov mob (uz droid1) koji ima otključan boot
a ovo je rani render tog droida pro (na tegri), al pitanj eje dal će na koncu tako i izgledati..
![]()
e da, tako je. a sad taj pro najavljuju za božić kod verizona. tj, ne najavljuju, ali eto, ovo je prva glasina sada koju sam ja čuo. o gingerbreadu (koji blesavi naziv) se jako malo zna... malo sam čitao, kernel se neće previše razlikovati od frozen yogurta, no bit će nekih promjena.
pojavio se prvi screenshot motorolinog tegra 2 mobitela
od prije se već zna da mu je kodno ime olympus, a ovo je i prvi "dokaz" da dolazi na gingerbreadu
đinđi je gore... kruh od đumbira. hahah
dobri su. olympus... smrdi mi na neku zvjersku kameru.![]()
Bookmarks