Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1731

Hybrid View

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, to ti je promet podataka. A imas i aplikacije koje mjere sam promet ako hoces detaljnije. Mislim da ne moze net.hr jer nema pop i smtp, ali mozda su uveli. Trebas imati te podatke servera da mozes staviti na iPhone. Za attachmente nabavis npr. Goodreader ili iFiles i kad ti dodje attachment, kliknes na njega i imas "Open in Goodreader (iFiles) i tamo ti file ostane. To su inace citaci svih dokumenata
    Jel koristis nasa slova čćžđš? Oni ti smanjuju broj znakova u poruci?

Nema jos jailbreaka za 4.3
    iPhone 5s 16 GB

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    iPhone4, SE W880i
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    4.531
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.531, Nivo: 15
    Bodovi: 4.531, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na pomoći najprije,

U pravu si za hrvatska slova, evo baš sam probao pisat SMS i uredno stoji /160 dok se ne upiše čćžšđ i onda prebaci u /70 ? jel to onda zaista smijem samo do 70 znakova upisat kad koristim hrvatska slova ? neće valjda onda poruku poslat kao 2smsa ako prekoračim 70 ?

Znači pomoću tih app Goodreader ili iFiles ja zapravo spremam atachmente u memoriju iphona i mogu ih poslije offline pregledavat, i online dalje proslijeđivat preko maila?
    To mi treba...

Da ti i odgovorim što me smeta u SMS aplikaciji, kao prvo eto više bih volio jednostavan inbox/outbox sistem nego onakav način gdje cijelu konverzaciju sa jednom osobom strpa "kao" pod jedan sms. Prvo sam mislio da će se dopisivanje sa istom osobom odvojit barem po danima (i onda bi to bilo koliko toliko prihvatljivo), ali sad vidim da mi svaki novi sms od npr Marte nadodaje na moje dopisavanje sa Martom od prije 3 dana i vidim cijelu povijest razgovora unatrag tri dana na istoj stranici... to mi se ne sviđa.
    npr ideš nekom pokazat jedan sms koji ti je ta Marta poslala a on odmah ujedno i vidi 10 ostalih koje ti je ona poslala i što si joj ti odgovorio... čudno..., da bar konverzacije odvoji po danima nekako bih to prihvatio al ovako

Također mi je smiješno da kod pisanja novog SMSa, ispod retka gdje se bira kome se šalje SMS, stoji polje od čitava 3 cm praznog ekrana po visini, a poruku pišem u onaj milimetarski tunelić !?!
    Nevjerovatno, šta ne bi bilo puno preglednije da se slova tipkanja prikazuju tom polju od 3cm ispod retka za odabir kontakta za slanje?
    Ima toga tu još što mi ne odgovara, delivery report, smileys itd tako moram priznat da me SMS aplikacija u najmanju ruku nije oduševila...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 871
    Posljednji post: 04-10-2015, 08:17
  2. Odgovora: 506
    Posljednji post: 22-03-2015, 01:10
  3. Odgovora: 242
    Posljednji post: 27-02-2015, 18:27
  4. iOS 5.1 - 5.1.1 - sva pitanja, update, jailbreak
    By EdgeD600 in forum iPhone firmware
    Odgovora: 139
    Posljednji post: 22-11-2012, 19:52