jel vam se to dodatno naplacuje? meni su u vipu rekli da je gprs za prepaid jer su to kao drukciji paketi...
meni radi na grps0.vip.hr na pretplati
jel vam se to dodatno naplacuje? meni su u vipu rekli da je gprs za prepaid jer su to kao drukciji paketi...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ja isto gprs0.vipnet.hr i kolko pratim potrosnju normalno mi skida, s tim da sam zvao sluzbu za korisnike kad mi nije radilo i rekli mi da to ukucam
jel ima razlike u potrosnji izmedu data.vip.hr il gprs0.vipnet.hr za pretplatu da se ne zajebem?
jel se mogu staviti normalne pjesme za zvuk zvona, a da se ne mora jailbreakat mob i da ima izvješće o isporuci sms-a? unaprijed hvala
Ringtone da, izvjesce o isporuci ne
iPhone 5s 16 GB
Ljudi ima li ikakvih naznaka kad bi vise mogao taj unlock za 4 4.1 ? Hvala.
što nakon instalacije Cydie sada ima negdje postupak dalje što treba?
essential, complet ? koje?
ne kužim ništa!
trebam program za pisanje sms na normalnoj tipkovnici, znači broj 1-sa tri slova, kao kad nekoga
pozivam
Što moram upisat po Cydia login?
iman problem sa antenon
ovaj bijedni mobitel mi je počea stalno gubiti signal sam od sebe
i točno kad mu stavin samo prst na onaj spoj on polako izgubi sve crtice signala
sad neznan sta da radin jer je ovo postalo nepodnosljivo
mob mi je star 2 ipo miseca i ka nov je...razočara san se totalno
Jel 3G signal? To je poznata "greska" na ip4. Kupi neki bumper za koji $ na ebayu i stvar rijesena
iPhone 5s 16 GB
nije na 3g...ma koji bumper to nedolazi u obzir...iovako mi je dosta velik jos da mi bude veći ruzan ko ponoć nema sanse..
ali čudno mi je odjednom se to pojavilo...cilo vrime je radia kako triba
da li se moze obrisat neka aplikacija koja je instalirana sa cydia i kako, radi se o anyring, nesviđa mi se i htio bi je maknut, ali na klsični način nejde, riječ je o iphone 4 4.2.1 jb
Može.
Cydia-changes-stisnes tu aplikacju-edit-uninstal
ili dodaj cydelete pa ces moc na klasican nacin brisat![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Koja tocno app? Ima ih vise![]()
iPhone 5s 16 GB
sms + delivery reports ... nemrem nać link ugl drugi ti je pod free u hrvatskom storeu..navali brzo dok je free jer vidim da se svi ostali naplačuju![]()
Evo nasao sam na USA (ne koristim HR)
iPhone 5s 16 GB
to je taj...![]()
Bookmarks