jel se nekom usred slusanja muzike pjesma premota malo napred pa vrati nazad sama od sebe?
da li se ikome u specifikaciji poziva i poslanih poruka nalazi broj +447786205094 ? malo sam citao po forumima i vidim da ljudi navode isti broj i povezuju ga s facetime-om. gledajuci specifikaciju svojih poziva i na jos jednom iphoneu 4 ista stvar, i jedan i drugi imaju poslane poruke na taj broj, pa ak netko zna ili ima iskustva s tim kolko mu je naplaceno i ak je imao neugodnih iznenadjenja kasnije na racunu?
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
jel se nekom usred slusanja muzike pjesma premota malo napred pa vrati nazad sama od sebe?
nez sta me jebe onda :S
ma nije sa svima sta je najgore :S
2.10.4, jel ima ikakvih vijesti o izlasku unlocka?
ma najgore mislim na to da ocito mi ni novi firmware nece helpat, od recimo 15 pjesama 3-4 se buggaju![]()
![]()
Ako ti se ista pjesma svaki puta zablesa, možda su file headeri zbrkani, pokušaj te pjesme nekim programom konvertirati ponovno u isti (ili neki drugi) format pa onda probaj. Ako ne znaš s kojim programom, ovako na prvu ću lupit foobar2000 jer je besplatan i jednostavan.
aha, probat cu kasnije kad dodem iz skole, a sta mislite da jednostavno probam obrisat sve pjesme i stavit iste ponovo?
@adrian te iste rade i na samsung s3550 i na i8910
nisam![]()
![]()
Pitanje za one koji su uzeli iphone u t-mobileu:
dal kod izrade micro sim kartice prebace vaše kontakte sa starog sim-a ?
Mogu ti prebaciti ako hoćeš
Postoji li koji razlog zbog čega ne bih to prihvatio ?
ili je bolje to fino popisat nanovo u iphone
meni su pribacili jer san to tija, ali ako nećes nemoraju ti pribaciti....
ako nekome nije dovoljna bljeskalica s iphona, evo načina za bolje fotke (valjda, nek se javi tko je isprobao)...
http://www.diskont24.com/product.php...8&cat=0&page=1
Kako prekinut poziv kada me netko zove na iphone 4? (a da se ne javim)
jednom kratko pritisnes tipku za gasenje - iskljucis ton
dva puta kratko pritisnes tipku za gasenje - odbijes poziv
iPhone 5s 16 GB
Nije, isto je led
http://www.iphonei.net/iflash-brings...older-iphones/
iPhone 5s 16 GB
jeli iko zna jeli se moze gledati tv (hrt 2, hrt 1, rtl,2 nova, doma)
jer netko zna kako isključiti programe da u pozadini ne rade i troše bateriju,naime znalo mi se dogoditi da recimo pokrenute igrice ili aplikacije i dalje rade u pozadini i potroše bateriju za svega 2h-3h,normalno govorim o jailbrak-om iphonu 4g sa 4.2.1 sw-om
Robert-Honor Magic V2
Bookmarks