Nazvat ce te dostavljac prije nego dodje
Nazvat ce te dostavljac prije nego dodje
iPhone 5s 16 GB
Jučer mi je dostavom stigla četvorka i naravno da me nitko nije nazvao prethodno, ali srećom bila sam baš doma...još sam pitala zašto nisu zvali i dostavljač zbunjeno gleda kao ne zovu oni...no dobro bitno da je stigloE sad, nisam ga mogla praktički niti pregledati jer kad sam stavila micro sim piše da je sim kartica zaključana i na ekranu je prikazan iTunes..zvala sam službu za korisnike i rekli su mi da bi se trebalo aktivirati u roku od 24 sata te da povremeno palim i gasim uređaj...u slučaju da ne proradi u roku 24 sata na svratim u T-centar, koliko ste vi čekali na aktivaciju? Kada sam pitala da li ga mogu prije priključiti na iTunes pošto mi je to prikazano odgovor je bio da probam..nisam probala još...zaboravila sam pitati pošto sam sad prešla s tarife i150 na i300 otkada mi ta tarifa počinje vrijediti? Ovaj mjesec ili? Narudžba je napravljena 11.11.
Sto se tice aktivacije meni se sim nakon sto sam aktivirao telefon u itunesu ukljucio kroz sat vremena.
Spojila si telefon na itunes i aktivirala ga?
Tarifa ce ti krenuti vjerojatno s 1.12. Nemaju obicaj u pola mjeseca prekinuti ugovor ili ga mijenjati.
Takoder sto se tice prelaska na nizu tarifu, sto ti koliko vidim ne mozes zbog boz. Ponude nije 4 mjeseca vec 4 placena racuna, a to je 5 mjeseci onda.
Nisam ga spajala na iTunes zato jer mi je ovaj u službi za korisnike rekao da bolje da ga ne spajam...mislim zbilja lik nema blage onda...kao da pričekam i da bi u roku od 24 sata trebao se sam aktivirati...? Kad dodjem doma onda ću ga priključiti na iTunes ako mi se nije aktiviralo...
Iphone se aktivira iskljucivo spajanjem na itunes. Napravi na racunalu koje mislis koristiti za iphone. Moras u itunesu kliknuti na autorizaciju za to racunalo. Max. 5 racunala po telefonu. Reinstalacija windowsa bi takoder mogla znaciti novu autorizaciju.
Bookmarks