Da, stigao je jos u subotu. Za 2.5 dana je stigao![]()
Da, stigao je jos u subotu. Za 2.5 dana je stigao![]()
iPhone 5s 16 GB
Ocito je da sam ja narucio taman kad nisu imali, a ti koji si narucio kada su vec dosli telefoni si dobio odmah. Nevjerojatno.
Nego, imas problema sa signalom na 3G kada spojis antene ?
Izgleda da im prodaja bas i ne ide posto si tako brzo dobio iphone.
Ljudi, jel imate problema s WiFi mrezom ? Imam iOS 4.1 i telefon nade wifi i spoji se bez problema, ali radi uzasno sporo.
Recimo filmice na youtube nema sanse da gledam (ucita filmic, ali nikako da ga odgledam normalno), a surfanje radi ali isto dosta lose. Zapravo, bilo sto vezano uz wifi radi lose, cak i skidanje aplikacija.
Testirao sam na speedtest.net app i dobio sam ping od 110 a brzine preko 4 mb/s i upload 0,384.
Da, na svim drugim uredajim bez problema radi. Probao sam i na drugoj wifi mrezi.ista stvar. Citam po netu da svi imaj problema s 3gs i updateom na 4.1, ali nitko ne spominje bas previse 4-orku.
Ajd pliz testiraj sa speedtest.net i pingaj mob s racunala pa mi javi sto ti kaze za rezultate.
Meni je pinganje s racunala koma. Ide ping preko 500-1000
Stigao mi je u subotu telefon sa servisa....Radni nalog kaze da telefon nema kvar, ali da su flashali software (valjda sam ja glup i ja to ne znam napraviti, a napravio sam to prije nego sam ga slao na servis).
No, dosao sam doma i sve po starom, radi wifi uzasno sporo.... E onda opet malo googlanja i uspio sam pronaci da ljudi imaju taj problem i da je ne-kompatibilnost routera i iphonea cest slucaj, ali da ima rjesenja.
Treba se na routeru definirati jedan wifi protokol, recimo g, a ne b ili obratno ovisno koji iphone imate, pa probavati druge kanale, pa jos neke sitnice...kao vidio sam neki mali pomak na bolje, ali ne jos skroz.
I onda opet malo googlanja i dosao da rezultata da mi zapravo moze pomoci google DNS...reko, ajd da i to vidimo. I ukucao je rucne postavke za mrezu i umjesto onog dns-a koji je dodijeljen bio ukucam googleov DNS i kad je on to sve pospremio, refreshao se, proradio wifi kako treba.
Eto, ako jos netko naleti na isti problem.
Bookmarks