Ako ne surfaš na mobu, onda je razumljivo da ti iPhone nije napet. Ja mob koristim više za internet i mail nego za telefoniranje i poruke. Što se tiče Win7 mobova, dok ne dođu u masovnu prodaju, neću ništa suditi jer se dogodilo u puno slučajeva da testni primjerak nije isti kao i serijski primjerak.
Kaj se tiče iPhonea 4, mogu reći da nakon 10 dana dosta intenzivnog korištenja nisam naišao na probleme, čak ni sa signalom...
Bom Chicka WahWah
Sorry El Nino, ali sada ispada da ti opravdavaš iphone. 10 dana intenzivnog korištenja, nemaš problema sa signalom ?
To je praktički nemoguće (osim ako imaš torbicu ili invisible shield ili ako strogo paziš da se ne držiš za dio s antenom). Mobitel nema problema sa signalom, već mobitel je neispravno konstruiran i to je dovelo do problema s antenom.
Znam da telefon gubi signal jer sam bio u t-centru i probao istu stvar kao i lik na youtubeu. Prekrio rukom antenu i nakon minute, signal je nestao.
Drugi dan sam sreo kolegu koji radi u t-centru i ja mu kažem za taj problem, a njegov odgovor je bio: Nema iphone problema s antenom, bili smo na tečaju i rekli su nam da je to softwaerski rješeno.
Da, rješen je problem krivog prikazivanja signala, ali antena još uvijek stoji na krivom mjestu (možda slijedeći update preseli antenu u telefon).
Prvo mi nije vjerovao, ali otišao je u t-centar i javio se: Pa, iphone stvarno gubi signal.
Također, tako skup uređaj jer ti je najbitnije surfanje i mail... no sense.
P.S. možda vruĆa vijest spusti cijenu iphonea.
Što se tiče signala i antene, to je moje iskustvo. U 10 dana nisam imao apsolutno nikakav problem vezan za signal. Koji je razlog, ne znam, ali je tako.
Što se tiče cijene uređaja, uzeo sam ga na pretplatu i nije me ispao toliko skup. No, ako čovjek puno surfa i ima mogućnosti uzeti iPhone, naravno da će ga uzeti. To je isto kao da kažeš da nema smisla kupiti BMW samo za vožnju, jer postoji i Dacia, a možeš si ga priuštiti :-)
Bom Chicka WahWah
Da, ali BMW je auto, dakle kupiti ćeš ga da ga voziš (dakle, njegova prva namjena), a ti si rekao da ćeš telefon kupiti radi surfanja.
To je ipak više kao da si rekao da ćeš kupiti BMW-a da ti vuče prikolicu ;-)
Slažem se da ima prednosti jer je kvalitetniji, brži i jači od Dacie.
No, ja bih se ipak odlučio na Hondu :-)
A što se tiče signala, probaj dlanom prekriti lijevi donji dio telefona i drži tako pola minute-minutu pa mi javi da li ti pada signal.
Hmm.... Volio bih ja to probati na tvom telefonu. Kladim se da ce izgubiti signal skroz. Ako je ovo sto si blizu odasiljaca pomoglo, onda se iphone ne razlikuje puno od zicanog telefona :-)
@dolac88:
Prilicno sam siguran da si ti bio u svim t-centrima i provjerio da li su telefoni u flight modu.
Uostalom, nemamo sto raspravljati. iphone 4 ima problem i tocka.
A evo i jednog od hrpe dokaza: http://www.youtube.com/watch?v=RD188LlRBGM
Zadnji uredio Joker2206 : 05-10-2010 u 21:20
Bookmarks