Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1731

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    iPhone4, SE W880i
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    4.531
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.531, Nivo: 15
    Bodovi: 4.531, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbeq Pregledaj post
    Onda ok, ako tebi to nepaše, drži se androida ako ti odgovara
    Pusti onda iPhone podforum za one kojima je taj uređaj dobar

1. Ima smisla meni jer si pitao kako samo jednu stranu poslat...eto, ovako je najjednostavnije ako netko mora nesto procitat...a za detaljnije editiranje i finese je tu računalo, čak sumnjam da se to i na drugim platformama može...to su zahtjevnije operacije već, obično se na mobitelu koristi uglavnom za čitanje
    2. neznam na kakav fajl misliš, ako je slika spremit će ti u galeriju, ako je pdf, word ili excel spremit će ti u program koji koristiš za to (npr iBooks) a ako je neki žnj fajl e za to neznam jer nisam nikada niti imao potrebu to koristit, uostalom, kada ideš na "foward" maila onda editiraj sam ime teme i kome ćeš slat...tako je najjednostavnije i najbezbolnije poslat kao "novi" mail...
    Nije to bas tako,
    dobijem pdf file od 15tak stranica na mail, i sad trebam jednoj firmi poslat petu stranicu da je editiraju/ispune,zatim sedmu stranicu tog istog pdfa šaljem drugoj firmi koja ga ispunjava i vraća mi natrag... i sad, kakva mi korist od slanja te pete i sedme stranice u obliku jpg tj slike ... ? To su dokumenti koje netko treba obraditi nakon što ih pošaljem a ne gledati kao sliku.
    Isto tako ne znam o kakvom spremanju fileova u iosu govoriš kad on nema kao nekakav file manager app po defaultu...? Ajde probaj nešto napravit sa bilo kojim attachmentom kojeg si primio mailom nešto... ios nudi opcije quick look, print i to je to (po defaultu).

@ hakiaj
    To je otprilike to što mi treba (Goodreader ). On znači sprema sve vrste fileove koje primim mailom u iphone i ja ih dalje preko njega razvrstavam kao attachmente sa više fileova. To je to, još kad bi mogao odvajati stranice određenog dokumenta kao zasebne fileove bio bi rješenje za sve. Znači s njim ne mogu iz filea (npr pdf ili doc) od 15 stranica izvući jednu i spremiti kao novi file kojeg bi dalje slao mailom ?
    Zadnji uredio Punto : 19-11-2011 u 22:43

Slične teme

1. Odgovora: 871
    Posljednji post: 04-10-2015, 08:17
  2. Odgovora: 506
    Posljednji post: 22-03-2015, 01:10
  3. Odgovora: 242
    Posljednji post: 27-02-2015, 18:27
  4. iOS 5.1 - 5.1.1 - sva pitanja, update, jailbreak
    By EdgeD600 in forum iPhone firmware
    Odgovora: 139
    Posljednji post: 22-11-2012, 19:52