a dobro onda znan da nije samo do mog mobitela nego su oni sjebali stvar sa softwareom
e i konačno san sredija problem sa antenon...(sa clean restoreom)
a dobro onda znan da nije samo do mog mobitela nego su oni sjebali stvar sa softwareom
e i konačno san sredija problem sa antenon...(sa clean restoreom)
Razmišljam uzeti novi mob,sve sam o androidu proučio ali sad sam dobio ponudu takvu da mi i4 s 32gb ispadne iste cijene kao i desire+32gb sd card. A pošto mi je iphone ljepši i rad u iOS mi je draži,sad mi je i to opcija. Pa bi molio nekog za strpljenje da mi odgovori na par pitanja,jer o iphonima neznam ništa. Glavna namjena mobitela je pozivi,skype, navigacija, malo interneta i multimedija.
1. može li se svaka verzija i4 besplatno otključati i jb-ati?(uzeo bi iz vip ponude,a ja sam tele2-pa da sad ne bude neka verzija softwarea koja se neda moddati ili sl. )
2. kakve su navigacije za hrvatsku i ima li ih 'besplatnih'?
3. koliko mu traje baterija s nekim nezahtjevnim korištenjem?
4. ostale aplikacije/ima li ih dosta 'besplatnih' ili se one bolje većinom plaćaju?
5. može li se koristiti za file transfer(bez itunesa,da ga samo usbom ukopčam u random komp i prebacim fileove na njega)?
Hvala puno unaprijed!
Zadnji uredio niten : 14-04-2011 u 17:55
1. Ako ćeš uzimati iz Vipa, vjerojatno će doć sa 4.3 verzijom, a nju nemožeš otključati.
2. Imaš "besplatnih" i dobre su (Navigon, iGo)
3. Meni traje 2-3 dana
4. Ima dosta besplatnih, a i Lite verzija onih koje se plaćaju.
5. Bez JBa nemožeš
pita me sad itunes update na 4.3.2 ? izasao vec !
Bio sam u vip centru i pitao,kažu da i4 dolaze sa 4.1 softom, Može li se taj otključati za tele2?
moze
usput ga jailbrejkas i imas besplatno sta god ti dusa pozeli
baterija će ti trajat (kod nezahtjevnijeg koristenja) 2 dana minimalno a moze i 3
Naručio sam ga,jebatga,pa ćemo vidjeti koji soft je unutra,ako neće ići,furat ću vip malo dok ne probiju ovo ili se ne zamijenim s nekim za T-mobile pa pređem na njih. RAZR koda je znao te je sinoć konačno crknuo nakon 7 ipo godina,samo je ekran prestao raditi.
BTW,jel koristi netko onaj gevey turbo sim,koliko vidim -to šljaka sasvim uredno?
Sad idem pročitat cijeli podforum.![]()
Ja sam svoj uzeo prije Božića prošle godine kad su se počeli prodavat u Vipu i došao je sa 4.2.1. Mislim da te netko mulja sa 4.1, i tu si ljudi pisali da je došao sa 4.2.1 fwom.
Ma znam,to i pretpostavljam jer vidim po forumima da ekipa dobija noviji software unutra,košto i sam veliš. Ali nije ni toliko bitno sad,malo ću kombinirat za početak i kupiti gevey najvjerovatnije.
Evo, fico45 ti ej odgovorio. Smao moraš uključiti "show hidden files" ako nije.
ciao ja imam pitanjce , ako sam na pravom mjestu za to ! kupio sam iphone 4 16 giga u T-comu , jb je i baterija mi trajalja jedva 2 dana , dobro jesam malo igrao , surfao i razgovarao al ne nesto previse . i to mi bilo cudno sto svejedno traje samo 2 dana , kada sam imao iphone 3g u počecima mi je dosta baterija trajala i vise od 2 dana . odnio sam ga na reklamaciju i oni ga vratili te rekli da je sve u redu da su ga tamo isprobali i da sve stima . moje pitanje je dali da im idem tamo pa da im mamicu ***** dok mi ne poprave ili posljau novi? , ili je to jednostavno takva baterija . i da sada kad su ga vratili naravno resetirali su ga i nisam ga jb - o i nadogradio sam mu Ios na 4.3.1.
pa sta bi ti tija?? koko sati imas usagea? ako imas 7-8 sati to ti je onda to...nemas sta trazit
pa da imam 7-8 sati al po ostalim forumima vidim ljudi pisu da im traje i po 3 dana , i opcenito toliko su uzdizali i hvalili tu bateriju novog iphona 4 , pa sam ocekivao ipak malo vise :-D al dobro ako je to to onda super , da se nebrinem ! Hvala pozz
ma to ti je normalno sa nekom normalnom upotrebom nemres imat vise....a to kak ljudi pise je isto da im auto trosi 5l i slicno
Ja imam cisti usage 5h (surfanje, mail, messenger, igre (2d, 3d)) i uptime 15h uglavnom. Stavim ga svaku vecer punit i vadim ujutro i tako svaki dan. Imamo puno i previse predavanja pa svoj iphone koristim skoro 100%
Prijasnji HTC HD2 nebi izdrzao niti 60% koliko ovaj, tako da sam sa batt jako zadovoljan![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Dva puta mi je iphone4 letio iz ruke sa cca pola metra i nema ni jednu ogrebotinu ji ostecenjeimam pitanja one zastitne naljepnice kaj se ljepe naprijed i iza jer ima ko to jer to vrijedi kaj?mislim jel pomaze?i da vi koji imate 4.3.2 i jb kolko vam traje baterija?7/8h rada il vise/manje?
ja nisam isprobavao kolko vrijede folije ali frend koji lijepi po autima naljepnice mi je napravio naprijed prozirnu..pokazao mi je prije da s ključevima i sličnim stvarima koje ti se inače mogu naći u đepu nemožeš ogrepsti foliju a ako i ogrebeš regenerira se i nakon cca 5-10 min nakon tok žeščeg grebanja izgleda ko nova..a odostraga karbon folija...to ti je malo deblja nešt slično onim silikonskim maskicama.. zasad je sve bilo ok...izgleda isto ko i da sam ga maloprije iz kutije izvadio
ma ja imam one kineske sa ebaya, 6 komada prednje i zadnje, 2$. Imao sam na 3GS-u 5 mjeseci i kao nove bile, normalno se radi s folijama. Ne isplati se kupovati neke skuplje. Ja sam cim sam otpakirao cetvorku stavio te folije i sprijeda i straga
iPhone 5s 16 GB
Oke hvala vamsamo jos da pitam te folije kaj su tak jeftine prek ebaya imam di u zg kupot jeftino jer znate?ne tolko jeftino al ono da nisu sad 100kn folije....nemam ebay racun pa mi to malo problem
![]()
Mogu ti ja naruciti sa ebaya tih 6 komada prednje i zadnje, oko 20 kn kosta i dode tebi odmah doma. Sutra ti stavim tu link pa odluci. Da ne trosis 50 kn na jedan komad
iPhone 5s 16 GB
To je prednja i zadnja. Po onom sto znam po drugim korisnicima folija nije bitna cijena kolko ljudi koji ti ju prodaju. Moj kum je kupio preko njuskala i poludio radi onih mjehurica i otisao u mikronis i samo je slijedio upute i nariktao donji dio folije i folija se sama zaljepila bez ijednog mjehurica. Ja nisam planirao stavit foliju ali frend ima uvijek ostataka od folije koje štite aute od uv zraka i hrdjanja i sličnih gluposti pa mi je stavio na mob. Folije kao da i nema. Nema nikakve razlike. Nisam kupoval prek neta pa za te neznam. Nadam se da će nekom pomoc i ovo moje iskustvo. :-).
Oće biti kakvih problema ako koristim fake usb kablove s ebaya? Kupio bi par komada da imam za auto,komp,sobu da ne nosam kabel okolo kad treba napuniti telefon. Dođu 5 kn.Ne nalazim ništa na guglu,a zanima me ima li kakvih problema s njima,mogu li oštetit telefon nekako. Nema mi smisla da mogu,al opet da pitam. Jer mi još manje smisla ima dati 170 kn za (kratki) usb kabel.
![]()
Nebi trebalo. Ja imam isto par komada i stalno ih koristim i nikad nista. Ni na ipodu, 3gs ili cetvorci.
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks