Za 4.0.2 nema a ni za 4.1 nema samo da ga downgrade na 4.0.1 onda ima JB i unlock
Kupio sam iphone 4 sa 4.0.2 softwareom i jel moguce mu uradit jailbreake i unlock ili pak na 4.1 ? hitno mi je
Za 4.0.2 nema a ni za 4.1 nema samo da ga downgrade na 4.0.1 onda ima JB i unlock
moga si nam dati jedan kraći review...ako mozes baren reci dali imas problema sa signalon tj antenon?
ovako, kupljen je kao otkljucani uredjaj, 6000kuna - malo sam imao problema sa karticom jer sam upropastio 6-7kartica rezajuci no uspio sam, problema sa signalom uopce nemam, malo se tesko prilagodit na multitasking jer je totalno neobicno, a ostalo sve oke, kamera malo bolja, nista senzacionalno, dok me ekran odusevio - prekrasni detalji. I da, najviše me je oduševila brzina, ne stignem se snac toliko koliko on brzo otvara, nesto ne vidjeno, a imao sam vecinu mobitela. Sve u svemu sve pohvale i jedva cekam jailbrake radi igrica i aplikacija.
otvorena je nova tema vezana za iPhone 4 iPhone 4 - review, firmware, update, jailbreak...
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks