Hm... Sinoć, odnosno jutros sam ugasio mob u pola dva i datum je bio na 18.09., ali kada sam mobitel ponovo ujutro upalio bio je na datumu od jučer, odnosno na 17.09.
Hm... Sinoć, odnosno jutros sam ugasio mob u pola dva i datum je bio na 18.09., ali kada sam mobitel ponovo ujutro upalio bio je na datumu od jučer, odnosno na 17.09.
Fuck me I'm famous!!!
Ja sam imao sličan problem na 6210 Navigatoru i riješio sam ga tako što sam postavio autoupdate vremena na "ON"
Camera Obscura - the best camera ever :)
Meni je do sada bio na "on", a danas am stavio na "off" pa ćemo vidjet, mada sumnjam da će to riješit problem jer sam u međuvremenu vidio na nokijinom službenom forumu da nisam jedini s tim problemom i najviše me živcira to što taj X6 nije mob za 500 kn, a zeza, a ovi u nokiji očito ne znaju riješit problem! Zvao sam danas i Mobis i oni naravno nemaju pojma o tom problemu i nikad nisu imali nokiju na servisu zbog toga.
Fuck me I'm famous!!!
meni isto nije jasno zašto kad ugasim i upalim mobitel nokiu x-6 uvijek moram na novo upisivat datum i vrijeme?prije nje sam imo nokiu 5800 i uvijek kad bi ju palio več bi mi bio i datum i vrijeme koje je a ne ovako ko sa x-6 imam i najnoviji softver i opet ma stvarno neznam di su zeznuli ali evo vidim da nisam jedini!!!!!
@ gopacic
Stvar je u tome da sam ja imao gore firmware v12 koji sam dobio kada sam kupio mob pa se datum sam od sebe prebacivao unazad, pa sam ga update-ao na v20; opet se to dešavalo i sad je gore v21 i stvar je ista! Mislim, mob i nije baš jeftin, a oni od v12 pa do v21 nisu u stanju riješit problem.
Fuck me I'm famous!!!
Ja ne moram svaki puta namještat datum, kod mene je problem što meni vrati datum za jedan dan u nazad svakih par dana. Ispočetka sam mislio da kad ga ugasim da ne želi prebacit datum, ali sam ga probao gasiti poslije ponoći kada uredno prebaci datum, ujutro ga upalim i opet je datum od dana prije, a u pola dva ujutro kada sam gasio mob je bio ispravan datum.
Napravio sam reset (crvena tipka+zelena tipka+tipka kamere+power tipka) i sad 6 dana mob normalno radi (da kucnem u drvo)! Vidjet ću još kroz par dana, pa ako će se opet ponovit nosit ću ga u Mobis jer nemam više riješenja, gore je zadnji softver i napravljeni su svi mogući reseti!
Evo imaš tu link gdje ljudi na službenom forumu pišu o tom problemu i nažalost nitko nema rješenje.
http://discussions.europe.nokia.com/...ct/td-p/684385
Fuck me I'm famous!!!
Bookmarks