Danas ja lepo uzmem neki Kaspersky antivirus i instaliram ga na komp.Izvrsim update novih definicija virusa i pustim ga da skenira komp.Izdao sam mu naredbu da sve fajlove u kojima pozna virus ne pokusava popraviti,vec da ih brise (GRESKA ili NE???).Kada se proces zavrsio,meni je Kaspersky obrisao ni manje ni vise nego 859 fajlova.I sta se desilo,svi playeri su mi proradili,ali sada pola drugih stvari ne radi.I sto je najzanimljivije,obrisao mi je bar 30-ak programa u .sis formatu.Prijavljivao je Trojan virus i neki (e,sad ne znam tacno) Handrag.Zanimljivo je da sam imao 5-6 instalacionih SmartMoviea i da ih je sve pobrisao.Posto neke imam na CDu,pokusao sam ih ponovo instalirati,ali kod SmartMoviea je i sa CDa prijavio taj Handrag.Uglavnom,playeri su mi sada OKI-DOKI,ali zato je na kompu pravi haos.

I sta se desilo,svi playeri su mi proradili,ali sada pola drugih stvari ne radi.I sto je najzanimljivije,obrisao mi je bar 30-ak programa u .sis formatu.Prijavljivao je Trojan virus i neki (e,sad ne znam tacno) Handrag.Zanimljivo je da sam imao 5-6 instalacionih SmartMoviea i da ih je sve pobrisao.Posto neke imam na CDu,pokusao sam ih ponovo instalirati,ali kod SmartMoviea je i sa CDa prijavio taj Handrag.Uglavnom,playeri su mi sada OKI-DOKI,ali zato je na kompu pravi haos.
Odgovori uz citat
Bookmarks