Koji program koristiš?
Sigurno stavljaš u dobru mapu na mobu?
Ovako, imam Motorolicu V600@V525 i opticki bezicni
Bluetooth mis Logitech
MX900...sve radi za 5, mogu slati slike, melodije, video,
kontakte sa moba i
na mob, ali ne mogu poslati JAVA igricu...kada
posaljem .jar file, on mi
ispisuje
Creating FTP Connection........Getting file/folder
list..........Error
copiing file...i zatvori konekciju.
sad sam citao da lik preko BT-a krka mobach sa JAVA igrama
a ja ne
mogu....jel znate mozda u cemu je finta?!?!?!
:bunny:
TNX
Koji program koristiš?
Sigurno stavljaš u dobru mapu na mobu?
odem na ikonu igre (.jar) i desni klik...send to...bluetooth...swen(ime mobacha) i onda on zapoce proces slanja....
Tako radim sa svim, i prihvaca i slike i sve i sam ih svrstava u oderđenu mapu, a kada otvorim MY BT PLACES i svoj mobach imam samo foldere AUDIO, VIDEO i SLIKE....
Meni se isto javlja kod frenda koji ima bluetooth na pc-u . Slika i zvuk ide bez problema, ali igra(jad file) ne. Frend ima se t610 i k700 i obadva primaju igre bez problema. Pc uredno registrira moj mob(v525) upišem kod , ali igre ne idu. Kupio bi i ja bluetooth adapter , ali bih se htio prije toga uvjeriti da on funkcionira u potpunosti sa ovim mobitelom. Ili postoje razlike između bluetooth adaptera različitih proizvođača ( mislim u kompatibilnosti sa drugim uređajima )?
Zadnji uredio motorola user : 16-12-2004 u 12:36
mislim da motorola ne podrzava slanje i primanje java aplikacija preko BT-a
Greska PODRZAVA. Kod mene samo prevucem *.jar na OBEX Push i sve radi. Problem sam jedino imao posle SP2 kada je XP "prepoznao" BT adapter - Ponovna instalacija BT drivera resila problem.
a kako se onda mogu izmjeniti java aplikacije preko BT-a izmedju dva mobitela
između 2 moba ne možeš izmjenjivati JAVA igre i aplikacije...bar ne s Vxxx serije koliko ja znam.
ne kontam ja ovo gdje taj kako sta hhhh obex pushIzvorno postao misko
Ja imam isti problem kao tarik... Samo imam Motorolu V3... Imam BLuesiol ali jednostavno ne postoji opcija send to>BT device.... Da li možda trebam instalirati onaj motorolin CD...?
Bookmarks