Evo neki dan sam kupio ovo čudo i nisam nešto pretjerano oduševljen kako sam očekivao. Kad ga uzmeš u ruke, ne znaš što si uzeo, tablet ili mobitel. Baš je pravi mutant od uređaja i u početku djeluje nešto teži nego što izgleda i previše plastičan, ali čvrst. Ekran je solidan iako ne i odličan, poprilično se vide pikseli, ali kutevi gledanja i boje su super. Sunca nema već dva dana pa ga nisam mogao vani isprobati.

To bi bilo ukratko to, o Androidu neću ništa reći jer mi je ovo prvi uređaj s tim OS-om kojeg osobno posjedujem. Nije ništa posebno, prevelika prašina se diže oko toga. Ne znam je li normalno da u idleu troši oko 200 MB RAM-a? Toliko ne "pije" ni Windows XP...

Mislim da već imam i prvi hardverski problem, a to je vibra. U ovih par dana što ga imam mi se čini da je poprilično oslabila, jedva se osjeti, a nisam ništa mijenjao po postavkama. Morat ću to još ispitati jer mi se čini da je na izdisaju. Druga stvar je lag, na nekim mjestima baš zaštekava. Najčešće na izbornicima gdje se koristi kinetički scroll i kod otvaranja ponekih aplikacija. Valjda postoji neki fix za to.

= Citat = Izvorno postao slawen22 Pregledaj post
U T-mobile-u nude puno logičniju soluciju, Mobile Internet, znači isključivo data promet, čemu su ovakvi uređaji prvotno i namijenjeni, a ako se vratimo malo u prošlost primjetit ćete da vjerojatno prvi tablet na tržištu - Apple-ov Ipad, nema funkciju obavljanja tel.poziva, iako se radi o OS-u doslovce kopiranom iz I-phone-a, uz male preinake zbog svoje veličine, s toga je poruka jasna čemu bi tableti trebali služiti.
Da, T-Mobile je dobro to napravio, ali iPad nikako nije prvi tablet na tržištu. Tablet računala postoje već cijelo desetljeće, ako ne i više, a Apple je samo "ukrao" taj dizajn, malo prepakirao, ušminkao i eto nastade iPad. Nećemo dalje o njemu jer mu ovdje nikako nije mjesto.