Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 361

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    3.147
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Igor00 Pregledaj post
    E pa ovako, ranije sam pitao kako i sta sa snOwbreeze-om i JB za 3G, OS 4.1.... u međuvremenu sam ga napravio, sve 5 sve super dok se ne upali... a kada se upali , telefon je beskoristan... no service... nema mreže i to je to. Ne pomaže ništa, probao sam par stvari sa vađenjem kartice nakon posjeta youtube-u i nekim instrukcijama... no nista. Vratio sam ga jednostavno na 4.1, napravio back up i kao da ga nisam ni dirnuo. Pa eto ako netko planira ovako da zna sta ce se dogoditi. A ako netko ima rješenje za ovo , rado bih ga cuo.
    Pozdrav!
    ista stvar bila meni ali sam ga takvog još jednom jailbrejko i radi ko beba .. par stvari na koje obrati pozornost... stavi u postupku simple mode a ne expert... i tako dva puta i mora raditi

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozzzz svima
    dns sam iso u tmobile po iphone 4 i uglavnom sad je na OS 4.0.2
    te sam ga sad jedno 10 puta pokusao updateat. ali mi na kraju downloada svaki put javi "there was a problem downloading the software for the iphone. the network connection timed out".
    a tamo pod downloadanim stvarima pise eror 3259. pa me zanima ako neko zna kak da to rjesim da mi pomogne.

zahvaljujem

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    Iphone 3G, SE K800i
    Operater
    HT,Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja se evo odlucio za redsnow i vec sat vremena se zajebavam s njim :-((((((((

Jednostavvno mi stane na "updating ramdisk", i to svaki puta na drugom mjestu progres bara. Probao sam ga tresti, istekavati, ustekavati, mijenjati portove i kabele i nejde!
    Sjecam se da sam neki 4.0x s 0.9.5 jailbreaknuo od prve, samo nije bas radilo nakon toga, ali sada sam otu stoji i ne mice se!

Ima netko kakav hint, progooglo sam ali nema pomoci, kao neka nekompatbilnost s softwareom/kernelom ser ser... bas imam srece!
    probo sam ga prvo flashnut s itunesom na cistu instalaciju 4.1 ali nema pomaka...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 1730
    Posljednji post: 13-01-2015, 20:31
  2. Tutorial: Jailbreak iOS 4.1 - Limera1n, Greenpois0n
    By imaticx in forum iPhone firmware
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 14-10-2010, 11:51
  3. Odgovora: 32
    Posljednji post: 28-09-2010, 16:48

Bookmarks

Pravila postanja