mene zanima dali koristite greenpoison ili redsnow za JB iphone4 ? Posto za redsnow treba software a za greenpoison ne .
radi znaci normalno,ulock i sve?
kak je s brzinom?
mene zanima dali koristite greenpoison ili redsnow za JB iphone4 ? Posto za redsnow treba software a za greenpoison ne .
For the hoven lands...
RedSn0w se korisiti samo za 3G. za i4 koristi limera1n ili greepo1son.
Pozdrav svima. Nabavio svoj prvi Iphone i to 4. Počeo sam se polako upoznavati sa scenom koja stoji iz tog mobitela. Molio bih par savjeta i odgovora. Dakle, nemam tmobile., nego tele2, mobitel je kupljen prije 10dana u tmobile. Vjerovatno je na 4.1 iOS. Da li postoji unlock za ovu verziju OS-a i koliko je teško napraviti jailbreak? Te bih molio par linkova na tutoriale gdje bih mogao sve to napraviti uspješno. Hvala.
Unlock - jos nije moguc
Jailbreak - http://cafe.mobil.hr/threads/68850-T...breakme.com%29
iPhone 5s 16 GB
A da li je moguće korisiti iphone 4 bez sim kartice? Jer za sada imam samo ekran na kojem pise no sim i emergency calls.
Bok ljudi,
Imama iphone4 koji je jailbrekan na 4.1 i upočetku mi se izgubila ikona Facetime u postavkama. Nakon što sam izvadio i vratio SIM karticu pojavila se ikona Facetime i otkad sa ju aktivirao piše "čekanje aktivacije" već 3 dana. Što mogu napraviti da postane aktivan???? Pomažite!!!
Probao sam s ovim 8.8.8.8 ali ništa se nije promjenilo, probao sam i reboot, ali ništa! Ne znam što još probati?!?
Ček, kad se isključiš sa wifi mreže još uvijek ti vrti poruku čekanje aktivacije?
Kad si stavio jailbrejk? nedavno ili čim je izašao? Probaj ponovno staviti JB sa ove stranice.
P.S. Jel imaš novaca na računu? Pri aktivaciji FaceTima se pošalje 1 SMS (ne pitaj zašto, neznam)
Ma vrti cijelo vrijeme "čekanje aktivacije"! Probao sam i ponovno izvaditi karticu, pa vratiti, ali ništa! Kad uđem u postavke telefona, na trenutak piše " vaš telefonski broj će se podijeliti s osobama s kojima uspostavite facetime poziv" i odmah prebaci na "čekanje aktivacije" i tako stoji! Što napraviti? Ljudi pomažite...
Mozda nisi aktiviro jos micro sim,ako si prije imo normalnu karticu i napravio si micro sim sa istim brojem,vjerovatno ti jos ova velika kartica aktivirana,moras njih nazvat il otic do t-centra da ti aktiviraju tu malu karticu.
Ma kartica mi je aktivirana! Mob je iz Francuske, pa možda ima s tim neke veze??? Skužio sam da ne pošalje onaj SMS za aktiviranje Facetime-a! Probao sam i sa FT HACKTIVATOROM i opet ništa! Pojma nemam šta da napravim :-(
Trebao si prije reći da mob nije iz Hr...
Izvoli: http://www.isrbija.net/showthread.php?t=11438
Oprostite, vidim da se čeka unlock za iPhone 4 4.2.1 , a je li uopste izasao za 4.1 ??? :S
iPhone 4 od 4.1 sa basebandom 2.10.04 pa nadalje nema unlock ali prica se po devu da bi trebao doci do Bozica![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
a koliko je to sigurno?mislim, kada su izlazili sa prijasnjim informacijama, koliko su "postovali" rok koji bi naveli?
zanima me cisto jer, mama bi trebala u vipu uzet 4orku, pa bi ju prodali...ali ako do bozica izade unlock, onda bih pricekala i prodala svoj 3gs...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
To it je sve rekla kazala, eventualno se dozna 2-3 dana prije, ali više od toga teško.
ma znam da je to sve li la...pa me samo zanimalo koliko su prije postivali te rokove...dal su za vjerovat ili ne![]()
jer znam da ce mi opako biti zao ako ga prodam a za dan-dva izade unlock![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pa kupi ga i pričekaj do božića....Nemoj ga otpakirat nego čekaj da vidiš...ako misliš da ništa od toga onda ga prodaš lako...glavno da je zapakiran...sad 5 dana sim tam mislim da nikome nije važno...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Jedno pitanje
Do sad nisam jailbrekao svoj 3GS, samo od cure 4, ali je bio nov bez aplikacija pa ne znam
Ako sad napravim back up svojih podataka tj aplikacija da li te iste aplikacije mogu vratiti poslije jailbreka. Imam nekih aplikacija kojih nema na apptrackru a ne bih ih htio izgubit. Znaci poslije jailbreka samo sinkroniziram mobitel
Paaaa, da. Jailbreakas ga i to je to.. U biti, ak ces jailbreakat sa Greenpois0n ili Limera1n il tak nes, neces ni syncat trebat lol.. Sve ce ostat.. Ali prije JB napravi ti sync, reda radi.
Kad napravis JB, sa cydie si skines APPsync za verziju koju imas, i instalous. No sad vec mislim da znas ostatak, pa..![]()
One day, sky went blue...
uradio sam jailbreak iphona sa limera1n i sve je ok prošlo ali na telefonu mi ne pokazuje ikonicu limera preko koje bi instalirao cydiu, u čemu je problem ??
Bookmarks