ne radi to,nema jos unlock trebao bi skoro
Pozdrav
imam iphone 3g 4.0 i bootloaderom 5.13.04, kako da ostavim ovaj boot te ga dignem na 4.1 te jailbreakam i otkljucam?
hvala unaprijed
ne radi to,nema jos unlock trebao bi skoro
Napokon se pojavio SHSH u Cydia-i![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
sta to znaci?
Ovo gore zeleno, nije bilo vidljivo do danas u cydia-i. To znaci da imas spremljen SHSH i da uvijek mozes napraviti restore na te firmware koji su prikazani (Apple to ne dopusta).
iPhone 5s 16 GB
Da meni isto piše već duže vrijeme samo kaj meni piše samo 4.1 i niti jedan drugi![]()
Na cetvorkama je pisalo, na 3GS-u nije (bar koliko sam ja skuzio)
iPhone 5s 16 GB
Meni do danas nije pisalo, a po netu se pisalo da je bio pao neki server za to. Ali nema veze, glavno da se sad vidi
iPhone 5s 16 GB
iPod 2g i pise..i to vec odavno
![]()
One day, sky went blue...
imam pitanje, kako cu preko cydie spremit ssh ako nisam klikno na pocetku Do you want me to make your life easier?
Skini Tiny Umbrella (samo upisi u google i prvi rezultat) i tamo imas save my SHSH i pojavit ce ti se u cydia-i i spremit na komp
iPhone 5s 16 GB
aha, to sam uradio, al nisam bio siguran jel mi se i u cydia-i spremilo, hvala![]()
pozdrav
tek sam kupio iphone 3g v3.1.3 baseband 05.12.01 model MB49... mobitel je star 8 mjeseci te korišten na t mobile mreži zbog čega sam morao napraviti jailbreak te unlock (ja ga koristim na tele2), napravio sam jailbreakme.com te ultrasnow i sve je proradilo
e sad
mogu li se uspješno prebaciti na iOS4.1? http://jailbreak-me.info mi javlja da mogu koristeći redsn0w i poslije toga ultrasn0w no čitam po forumu i po ovoj temi i nemam dojam da se to još može?
također na stranici http://blog.iphone-dev.org/post/1160213613/redsn0wier piše
IF YOU USE THE ULTRASN0W UNLOCK, PLEASE WAIT FOR PWNAGETOOL TO SUPPORT 4.1. DO NOT USE REDSN0W. That’s because to use redsn0w at 4.1, you need to already have updated to official 4.1 from Apple. If you do that, you lose the ultrasn0w unlock (possibly forever).
što i nije baš zgodno za pročitat a i nemam MAC pa ne mogu baš radit za penagetoolom
savjeti?
Hell Ain't A Bad Place To Be
cekaj jos koji dan sad bi se trebao pojaviti unlock kad izade 4.2
pa 4.1 se nemoze otkljucati najavili su da ce se moci kad izade 4.2......moze ako stavljas neki custom firmware ali neznat to bas...rade cekaj jos malo
Čekaj da dođe 4.2, onda će izać unlock, za sada nemoj updateati jer ga nećeš moć koristiti.
Kolko sam cito po netu sutra bi trebo izac unlock za 4.1 ako se ne varam ?
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Ja imam 3gs sa 3.0.1 softwareom i zelio bih updejtat na 4.0.1 ili 4 ali kad god idem na restore u itunesima izbaci mi " Error 3194 ".Pa ako netko pojma u cemu je problem bio bih zahvalan.
Hvala
2 DOLKI: Izači će kad izađe 4.2. Vjerojatno nema promjene basebanda pa će unlock vrijediti za obje verzije.
2 popidipupi: Nemožeš ga updateati na ništa drugo nego na 4.1 jer nemaš SHSH blobse saveane.
Izasao ti je snowbreeze 2.1 koji ti moze jailbreak 3g na iOS 4.1 bez update bb preko Windowsa. Vise Info. Orginalna stranica snowbreeze
Bookmarks