Da baš, povoljno. 100MB=500Kn, za te novce najedemo se i napijemo i još nam ostane 10 kn za 100 MB kod T-mobile.
na tomatu je napokon moguće i surfati internetom, 1mb=5kn:
http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=628495
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Da baš, povoljno. 100MB=500Kn, za te novce najedemo se i napijemo i još nam ostane 10 kn za 100 MB kod T-mobile.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
NE! To se ne zove surfanjem internetom nego pljačkom! Jeftiniji je burek u pekari od 1MB u tomatu (vipu). Odakle im obraza to stavit takvu cijenu, sramota! Nemam riječi....kako da ne vide koji je trend - trend je da padaju cijene!
To je tomato uveo samo da ne bi bila jedina mreza koja nema internet! Naravno da ce ovom cijenom odbiti bilo koga inteligentnog da ga koristi (a i da ne rusi vlastiti VIP), ali opet uvijek ce se naci pojedinici koji ce u neznanju ili slucajno spojiti se. Sva sreca obracunska jedinica je 10kB sto je 5lipa pa nece bas tako brzo progutati novce!![]()
Evo, ja se probao spojit i neće nikako, jel nekome uspjelo, postavke OK![]()
I onda nek i dalje reklamiraju da su najeftiniji...
Uslugu treba aktivirati porukom sadržaja DA na 4466
Radiiiiiiiiiiiiiii
Zadnji uredio frish : 06-09-2010 u 18:45
meni radi bez aktiviranja
nije namjenjeno za surfanje, ali za spojit se na a-gps meni je sasvim dovoljno
to je OK!!
Valjda ce za koji mjesec uvest koji povoljan net paket, jer ovo sada je ipak preskupo, zalosno je da i dan danas operateri opcenito zakidaju ljude na netu, dok se u europi za 10-tak € nudi i flat
Slažem se s tobom da bi trebalo uvesti neki net paket, ali ne znamo kakva je politika vlasnika tomato-a VIP-a, mislim da se oni ne bi trebali bojati za svoje korisnike, ionako tomato nema ponudu za poslovnjake, a i većini vip prepaidovaca se vjerovatno ne da mijenjati operatera, neki ni ne znaju o čemu je riječ, tako da hladne glave mogu ponudit net paket
Inače odlazni server za mail je:
MAIL.VIP.HR
Zadnji uredio krokan : 07-09-2010 u 15:39
Tomato neće nikada imati te cijene jer je to virtualni operater. Vip je taj koji treba rušiti cijene, ali to je druga priča. Sama činjenica da su dali uslugu interneta mi je malo čudna jer je njihov fokus na voice/SMS usluge. Ovime si malko ruše sliku najpovoljnijeg prepaid operatera.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja cekam da Vip srusi cijene ali se bojim da cu se nacekat, digao sam ruke od svega, samo je sada pitanje ili ce i dalje sutit i lupat lovu na starim skupim paketima ili ce lupit neki extra povoljan paket kao u nekadasnje vrijeme kada su ponudili paket 100MB za 30kn. Medjutim odmah ih je sasjekla Simpa, pa i Tele2, a oni nista, ima vec godinu dana od toga. I to me cudi. Sto se tice mene oni su na gubitku jer od mene nece vidjet ni kune dok nesnize cijene. Sto se tice tomata ja mislim da im je ovo tek 'zagrijavanje', iako je i tomato ustvari Vip trebali bi ponudit jeftiniji net jer kao sto rekoste, ruse svoju tvrdnju da su najjeftiniji itd.
da li mi netko može pomoći koje postavke trebam aktivirati na nexus one da se mogu spojiti na net preko tomata. poruku sam poslao i dobio odgovor da je usluga aktivirana...
http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=689276
makar je meni radilo i kad sam se spojio preko apn-a gprs0.vipnet.hr
Bookmarks