Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 311

Threaded View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Ajde sada cu ti ja kao strucnjak po pitanju elektromagnetskih zracenja objasiniti nesto.Zraci sve, od mikrovalne, preko CRT TV do baznih stanica, visokonaponskih kablova i ostaloga.Nemoj se zamarati sa tim SAR-om.Buduci da vidim da si iz DBK da sam na tvojem mjestu ja bih odmah preselio...nemas pojima koliko zrace radari s i x opsega koji se nalaze na cruzerima koji uplovljavaju u grusku luku i oni koji stoje ispred nje
    ako ćemo tako, cijela atmosfera je ozračena. da su stupnjevi zračenja kod pojedinih stvari jednaki, čemu onda sakrivanje iza olova kod rendgena? ili jednostavije, čemu tih 2.0 sar-a kad nije bitno?

EDIT: da rezimiram i smirim neke korisnike... Studija je pokazala da količina zračenja opada sa udaljenosti od predmeta. mislim da je bio članak gdje piše da je dovoljno samo 2 cm-a imati dalje mobitel o sebe, jaja ili glave da ne bude ni malo zahvaćeni zračenjem. Dakle, bitnije je da mobitel nosite u pederuši u stanju mirovanja nego da pričate. zabrinite se za stand by, a ne za telefoniranje.

Kad spavate, mobitel dalje od glave. znači, pola metra, 20 cm... pa i pod jastukom kad je, neće štetiti. Tokom poziva, istina, više šteti, jer se odvija komunikacija, ali sigurno ne pričate 22 sata, a 2 sata je mob u stanju mirovanja. držite ga dalje od jajca i od džepova. bitnija su jajca. na guzici ili u jakni smije bit. manje štete.

Ima tu caka o kojima se može raspravljati ohoho, poanta je da postoji regulativa kojom se to regulira. taj mobitel da nije dobar zbog količine zračenja, ne bi bio prisutan na tržištu. i kraj priče.

Ja sam radio na radiografiji. imao sam dozimetar koji mi je mjerio količinu zračenja. ali radijaciju izotopom i radioaktivnim iridijem, gdje ekspozicije na ogromnoj količini zračenja znaju trajati par sati... primio sam količinu zračenja koju prosječan čovjek ne može do kraja života primiti. od sunca, do električnih uređaja. Stoga, pustite sar i uživajte u telefonu. moja preporuka.
    Zadnji uredio GoGs : 05-03-2011 u 18:39

Slične teme

1. Motorola W7-novost
    By Vepar in forum Motorola
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 11-05-2009, 20:37
  2. Motorola A4500 - novost
    By pajo2 in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 28-04-2009, 18:25
  3. Motorola ZN 200-novost
    By Vepar in forum Motorola