srdačan pozdrav @svima
naime, ovih dana namjeravam da kupim motorolu defy, zapravo taj mob mi je jedna od prvih opcija.
međutim, radi se o tome da mi je ovo prvi android i zato bi mi trebalo nekoliko savjeta/preporuka iskusnih motorolaša
pošto defy kojeg planiram uzeti je polovan, momak koji ga prodaje je već rootovao uređaj na neki od romova (sa "L" počinje rom ako se ne varam). eh sad, koliko vidim po komentarima, niti jedan custom rom nema 100% stabilnost i fluidnost stock roma. pa me s tim u vezi zanima, da li da mu kažem da vrati stock 2.2 rom ili da nabaci oficijelni 2.3.x rom od defy+? šta je najbolje da uradi? želim apsolutno sve da mi radi kao kad je tek kupljen.
druga stvar, jeli bitno koje je boje leća (lens)? igra li neku bitnu ulogu u smislu odustajanja od kupovine ako je "pogrešne" boje?
i treća stvar, pošto sam već spomenuo da mi je ovo prvi android, jeli u tom slučaju bolja opcija malo se "protegnuti" i uzeti isto tako polovan desire S koji ima oficijelni ginger i sense 3.0 ili kao treća opcija da idem na nov novcat wildfire S?
nadam se da ću uspjeti dobiti one prave odgovore.![]()

Bookmarks